Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doradźcie.. ;)
Wątek: Doradźcie.. ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-11, 20:46   #21
Akwarynka
Raczkowanie

Dot.: Doradźcie.. ;)

Cytat:
Napisane przez Justin_14 Pokaż wiadomość
Jestem dziewczyną, więc proszę o edytowanie poprzedniego posta na rodzaj żeński.
Ups, wybacz Już poprawione.

Cytat:
Napisane przez Justin_14 Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś pisze (cytuję): "po cholerę odpisujecie?", czy to nie jest dla Ciebie wulgaryzm?
NETykieta mówi o tym, ze podporządkowujemy się do zasad forum, a na tym forum panuje zasada, ze staramy się nie smiecić, gdybyś przeczytała forum, wiedziałabyś, ze są dziesiatki takich wątków a zeby znaleźć odpowiedzi na pytania, wystarczy poszukać.
Hmm, raczej nie wulgaryzm. Chyba nie poraża swoją ordynarnością i nieprzyzwoitością. Coś w stylu słowa delikatnie podnoszącego ton mojej wypowiedzi ;> Pisałam już, że najwyraźniej mamy różne poglądy na ten i inne tematy, nie mam zamiaru się powtarzać. Wiem, jestem niewychowaną i niemoralną osobą, lecz bądźmy tolerancyjni. Gdzieś w regulaminie pisze o wyrozumiałości w stosunku do nowych, czy coś. No nic, ten temat uważam za zamknięty.
'Staramy się'... Ja tam się staram. Szukałam, a że nie znalazłam to już inna sprawa. Chyba nie będziesz mieć pretensji o to, że nie jestem na tyle... Spostrzegawcza? <tu nie wiem jakiego przymiotnika użyć>, by znaleźć wątek podobny do mojego. W każdym razie z pewnością celowo tego przeraźliwego przestępstwa nie popełniłam. Myślę, że tą kwestię też możemy zakończyć.
I napisałam tu, żeby prosić o pomoc. Nie pomogłaś, trudno. Wygarnęłaś mi co miałaś wygarnąć, ja przyjęłam to wiadomości tą przykrą prawdę, błagam o wybaczenie i koniec rozmowy.
Ehh, my się i tak nie dogadamy a mi się naprawdę już nie chce i nie mam ochoty tworzyć kolejnych wywodów typu "to ja mam rację".

Szajajaba: zapamiętam
I popróbuję różnych sposobów, w końcu może wynajdę sobie swój własny styl i technikę
Akwarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując