2013-06-06, 09:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
my po wizycie, przebrneliśmy w deszczu wszystko już ok tylko dała KArolowi witaminy z dha
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie
Bry bry, kawusia i na Małpkę zagłosowane
mój waży ponad 7 +/-teraz - a nie ma takich fałdek..Może zrobię fotę później i wrzucę. Ale mój jest właśnie długi...na długość już niektóre bodziaki 68 są na niego za krótkie.. Zresztą było już u mnie jakiś 5 nianiek potencjalnych i każdej mina bezcenna na pytanie " to ile on ma miesięcy" my mówimy 8/9 tygodni
Do szału mnie doprowadza to pytanie ! Tak jakby teściowe, ciotki i inne starze panie i panowie miały dzieci nie płaczące.. albo nie dające prawa dziecku do płakania bo ma zły dzień, jest zmęczony, niespokojny w nowej sytuacji...i drugie do kompletu " a co mu się stało / dzieje "  Ostatnio już się wkurzyłam i mówię do ciotki " nic. życie go boli" no przynajmniej się zamknęła na 5 minut
A najgorsze jest to że i tak te małe metraże są kurde za ciasne na mieszkanie z dzieckiem, ja z przerażeniem stwierdzam że musimy zmienić mieszkanie na większe, bo po prostu masakra jakaś ile taki mały człowiek ma rzeczy.... a gdzie prawdziwe zabawki i inne 
|
1. jak rytuał 
2. u nas tak z Julką zawsze było jak miała 3 lata to ludzie pytali "ile ona ma 4 czy 5 lat" hehe taka wysoka
3. mnie wkurza jak tesciowa go ponosi potem odkłada a on płacze i mowi "o jaki rozpieszczony tylko na rekach che byc" a w domu nosze go tylko do odbicia no i czasami wieczorem jak mu sie maruda włącza, a wiem ze on po prostu nie lubi tego zapachu perfum zawsze po powrocie od tesciow nimi smierdzi
4.my jak kupowalismy mieszkanie to wiedziałam od razu ze 2 pokoje to za mało i szukalismy wiekszego. mi sie marzy jakiś domek tylko na samą działkę to kupa kasy a za co budowac i wykańczać moze kiedyś w końcu wygram w totka
Cytat:
Napisane przez pani22ka
hehe no chyba że się ma kogoś od sprzątania 
|
u mnie mają mnie chociaż Julka ciągle chce pomagac wycierac kurze i odkurzać mam nadzieje ze jak podrośnie i bedzie to robić dokładniej to jej sie nie znudzi
Cytat:
Napisane przez nestelle
czesc  ,
cos wymysle .....  bo sprzątac nie lubie ... no ale sama nie jestem ,jak myslisz po co mam tyle dzieci ?
czy Roszek jest grzeczny" ? ja na to : jest bardzo niegrzeczny -pobił dzieci w przedszkolu codzien przeklina... ,
|

|
|
|