Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-06, 11:03   #2011
vvgh
Wtajemniczenie

Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
ja na 1wszy szpitalny obiad jak dostalam szpinak to podziekowalam. pare minut wczesniej przeijalam wlasnie pampersa z takim "szpinakiem"

w ogole niee mowilam ale poryczalam sie wczoraj w przychodni,bo babka wazaca Z spytala czy karmie cyckiem..powiedzilam ze niestety nie,a ona do Z zaczela mowic ze "widzisz,mama woli butelke, a tak bys miala cieplego cycusia co noc"
tepa dzida
poplaalam sie jak glupia,tż pocieszal ale czuje sie fatalnie z tym..

i tak czytam i czytam i nie wiem czy nie sprobowac jeszcze raz..podobno mozna sporwrotem miec laktacje na wlasciwym poziomie..
ale nie wiem czy presja by karmic tylko cyckiem mnie nie dobije i stres jej nie zatrzyma

fatalnie mi z tym..
Moj robił szpinakową parę dni A na porodówce mnie okupczył

Noooo, jak ja byłam w szpitalu i nie maiałam na początku pokarmu,to jak mały mocno płakał w nocy,to przyszła położna taka laleczka z różowymi usteczkami , wzięła dziecko na ręce i mowi do niego: "No wiiiidzisz, mama się ciebie boi bardziej niż ty świata". No sorry. Strasznie się czułam, bo nie dawałam rady, nie umiałam go uspokoic, pokarmu nie było, ja po porodzie, siadać nie mogę, a ta mi tu takie teksty.