Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-06, 12:00   #416
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

A u mnie poczta leniuchuje, nic jeszcze nie przyszło

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Nie, no skąd. Nie wydaje mi się. Jest opóźnienie względem terminów zawartych w regulaminie, zatem myslę że dostaniemy tez o tyle później linki do wystawienia recenzji. Tak na chłopski rozum.
Też tak przypuszczam

Cytat:
Napisane przez Aguleczek94 Pokaż wiadomość
Dostałam już paczkę z Dove Od jutra zacznę wielkie testowanie antyperspirantów i nareszcie będę mogła odpocząć od kulki z Nivea, którą najchętniej bym wyrzuciła, ale nie mam tego w zwyczaju. Liczę, że antyperspiranty Dove mnie nie zawiodą. Miałam już kiedyś ten w kulce Original. Pięknie pachniał i nie podrażniał skóry, ale z ochroną przed potem było trochę gorzej.
Mnie też Nivea nie podchodzi Wolę Garniery i Adidasy, Dove nigdy nie miałam

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Nie można bagatelizować roli toniku - wręcz przeciwnie ma ogromną rolę w pielęgnacji skóry. Nasza skóra potrzebuje tonizacji i przywrócenia odpowiedniego ph.
Ja toników używam od trzech lat, wcześniej sądziłam, że to zbędne nicnierobicze, jakże się myłiłam. Toniki to najważniejsze kosmetyki w pielęgnacji mojego ryjka
Korah jest offline Zgłoś do moderatora