Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chcialabym poznac wasza opinie na temat..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-02, 10:44   #6
blo
Raczkowanie

Dot.: chcialabym poznac wasza opinie na temat..

Kilka lat używalam Thermala S2 bylam bardzo zadowolona
Kolejnym kosmetykiem ktory bardzo mi pasował był peeling do ciała- ale pozycja stanowczo za droga jak na ten rodzaj kosmetyku...ale polecam

Obecnie jestem nadal pod wrazeniem kremu z Myoakiną odpowiada mi ten krem w 100% widze efekty cena jak na moja kieszeń za wygórowana- ale kremik powiedziałabym że wart swojej ceny..kazdy przyplyw gotowki lokuje w tym kremiku... ostatnio wraz z tym kremem dostałam próbki LiftactivPro pierwszy z kremow liftingujacych ktory zrobil na mnie wrazenie, ale niestety cena znow zaporowa wczesniejsza wersja lifta sprzed kilku amoze kilkunastu- (jak ten czas leci ;-)lat całkowicie nietrafiona. Mało uzywam podkładów ale na liftPro wyglada kazdy dobrze(i bardzo wydajny w przeciwienstwie doo Myoakiny... wkur..za mnie tylko sprzedawalność próbek tej firmy na allegro przez co jest mało dostepny w mojej wiosce..zamawiajac krem w aptece musze bezczelnie zaznaczac jakie probki chce do tego ,bo inaczej nie odbiore zamówienia.

Jak widac odpowiedzi będą skrajne..
blo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując