Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-06, 11:16   #1256
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41183613]No Anja jest specyficzna bardzo Mnie się ogólnie modelki niezbyt podobają..

Ja idę policzyć ruchy, Mały dzisiaj leniwy. Przeciąga się, ale wczoraj to był cały dzień w ruchu praktycznie... [/QUOTE]

Bo modelki zazwyczaj nie są ładne, modelki są "praktyczne" i glównie liczy się to, że jest w stanie się dużo rzeczy z ich twarzy wyciągnąć i potrafią się wcielić w różne role.. ale ta jej szczęka no po prostu mnie dobija

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
popieram i dziwi mnie zachwyt nad nia wszendobylski...
jest tyle pięknych, apetycznych kobiet np. MY
My to przy niej sex bomby

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
)
No wczoraj tragedia wygladala.. jeszcze te wlosy TZ mowił ze jak mop wygladala... czerwona szminka jej wogole nie pasowala i wsumie to nie jest piekna itp..
podoba mi sie jedynie BARDZO w reklamie apartu.. jest zmyslowa itp.
Znowu Krupe lubie chociaz wczoraj miala sukienke i fryzure taka ale i tak ladnie wygladala.. ale ZUZA wygladala bardzo ladnie jak ksiezniczka hahhahhaa
mi Zuza do modelingu nie pasuje, ale jest bardzo przyjemna i jak tylko podbuduje pewność siebie to mimo wszystko może coś osiągnąć
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora