Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-06, 13:07   #2016
nattalli
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
hej, nieśmiało dołączam do grona styczniowych mam. Mam za sobą jedną ciążę, ale była ona martwa, także teraz przy drugiej mam ciagły stres i nerwy czy wszystko będzie ok
Obecnie jestem w mniej więcej 11 tygodniu.

Ogólne moje samopoczucie jest fatalne, całe dnie mdłości, albo wymioty, bóle głowy, są dni kiedy mogę chodzić po domu, ale większość jest takich że leżę.
Wiele rzeczy do jedzenia mnie odrzuca (przed ciążą smakowało) także mało jem.
Na razie schudłam 4kg w porównaniu do wagi sprzed ciązy.

Cześć po pierwsze gratuluję ciąży -a co do wagi - czytałam ostatnio artykuł że na początku ciąży może spaść waga i jest to całkiem naturalne. Po prostu zależy od kobiety. Warto spytać się Twojego lekarza co o tym sądzi. Jeśli będzie uważał że to normalne i możliwe to myślę że nie ma czym się przejmować i niepotrzebnie stresować. Ja sama zastanawiam się czy nie schudnę. Po jestem na etapie wstrętu do jedzenia...popołudniu łapie mnie wilczy głód ale jak zrobię dwa gryzy kanapki to czuję się taka zapchana i ociężała jakbym zjadła coś ciężkostrawnego.
A powiedzcie mi dziewczyny ma któraś problem z cerą? Bo ja od kilku tygodni nie umiem sobie z nią poradzić. Jest tak strasznie tłusta jakbym olejem się wysmarowała. Nic nie pomaga. Do tego mam strasznie dużo pryszczy, dużych, bolących przed ciążą nie miałam z tym problemów. Jak mi coś wyskoczyło na twarzy to raz na kilka miesięcy no i cerę miałam raczej suchą. Jakiś dobry sposób może któraśzna. Zastanawiam się czy to jest normalne...

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora