2005-06-02, 11:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak ładnie wyjść na zdjęciu do dowodu??
Cytat:
Napisane przez herezja
ja Ci poradze, ze najlepiej to robić zdjęcie u dobrego fotografa, najlepiej zdęcie retuszowane, naprawde na tego typu zdjęciach wychodzi się super, makizaj moze byc troszke mocniejszy niz na codzien, choć ja np, jak robiłam zdjęcia do dowodu i prawo jazdy to u dobrego fotografa, retuszowane bylam pomalowana oszczędnie, jak zawsze, a wyszłam rewelacyjnie, mimo, ze mam gdzie niegdzie wypryski i blizny wszystko zostało zretuszowane, rewelacja !!! takie zdjęcia pan fotograf robil mi takim starym aparatem, potem pędzelkiem retuszowal niedoskonalości,wiem, to poniewaz mojej kolezanki mama miala kiedys zakład foto, ona mi polecila takie zdjęcia i naprawde jestem bardzo zadowolona, a np. jak zrobilam kiedys zjdecia w zakładzie foto aparatem cyfrowym to był koszmar, mam nadzieje, z emogłam Ci choć troszke pomóc, pozdrawiam !
|
Zgadzam się w 100%.również obię zdjęcia w starym zakładzie fotograficznym, takim starym aparatem, potem fotograf retuszuje je i są super.
mam na twarzy troszke krostek i blizn po trądziku,a na tej fotce w ogole tego nie widzać.
|
|
|