|
Dot.: Dlaczego kobiety jedza tak malo?! Male porcje jedzenia
Ja sama jem bardzo dużo. Pochłaniam dziennie ze 3-4 banany, 4-5 jabłek, ze dwa gotowane skrzydełka lub rybę gotowaną na parze (w obu przypadkach z warzywami i czasem z ryżem), czasami jem normalne obiady... A jak mi się nawiną inne owoce to już dopiero jest makabra. Tak samo z orzechami, pestkami i rybami, które uwielbiam. Więc ja mało na pewno nie jem. Ale tez nie tyję przy takim żarciu, wręcz przeciwnie, po długim czasie jedzenie tylko takich rzeczy schudłam kilka kilo, nawet do 40 kg przy wzroście 152 cm. Jednak po czasie wróciły mi dwa kilogramy i tak było przez jakieś pół roku.
Ostatnio, że sobie pozwoliłam już na trochę mleka, czekolady i raz nawet ser żółty i sałatki z sosem na bazie majonezu to teraz ważę 43-44 kg, w zależności od dnia.
A co do osób, które jedzą mało to myślę, że to nie kwestia skurczenia się żołądka, a tego, że się przyzwyczaiły po prostu i tyle. Ja z kolei uważam, że to wystarczająco, bo wiem, że sama rzadko kiedy jem, kiedy jestem głodna, a po prostu żrę, bo mam ochotę.
|