Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-06, 18:46   #1663
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A ja walnę sobie szklankę Martini i przepalę to cieniaskiem na balkonie
ooo tak, cieniasek

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
no właśnie, Dziewczynki palące, jak Wy przetrwałyście ten czas? Ciągnęło Was mocno do fajek?
mi było najciężej na początku jak jeszcze jakby "nie czułam ze jestem w ciazy"..ciezko mi też było bo Bezik wdarł się w moje życie niespodziewanie, a tu z godziny na godzinę musiałam odstawić moje papieroski, które po prostu lubiłam palić no ale jakoś poszło- potem jeszcze miałam pare razy ochotę na fajki, no ale wiadomo, że tego nie robiłam

Ja paliłam akurat około 3/4 paczki- paczkę dziennie cienkich przed ciążą i na pewno nie w takim stopniu, ale będę sobie chciała zapalić jak będę miała po prostu na to ochotę- tu nie chodzi nawet o nałóg, bo teraz się oduczyłam palić, ale o to, że ja lubię to robić bo wtedy to jest taka moja chwila na zadumę i taki relaks

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
O jezu jak dobrze ze jestescie dziewczyny bo juz myslalam ze tylko ja mysle o piwku
zgłupłaś toć ja mówiłam, że chyba do torby szpitalnej wezmę i będę w trakcie żłopać
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora