2013-06-06, 18:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Napisane przez Neni1984
A ja walnę sobie szklankę Martini i przepalę to cieniaskiem na balkonie 
|
ooo tak, cieniasek 
Cytat:
Napisane przez czarownica1
no właśnie, Dziewczynki palące, jak Wy przetrwałyście ten czas? Ciągnęło Was mocno do fajek?
|
mi było najciężej na początku jak jeszcze jakby "nie czułam ze jestem w ciazy"..ciezko mi też było bo Bezik wdarł się w moje życie niespodziewanie, a tu z godziny na godzinę musiałam odstawić moje papieroski, które po prostu lubiłam palić no ale jakoś poszło- potem jeszcze miałam pare razy ochotę na fajki, no ale wiadomo, że tego nie robiłam 
Ja paliłam akurat około 3/4 paczki- paczkę dziennie cienkich przed ciążą i na pewno nie w takim stopniu, ale będę sobie chciała zapalić jak będę miała po prostu na to ochotę- tu nie chodzi nawet o nałóg, bo teraz się oduczyłam palić, ale o to, że ja lubię to robić bo wtedy to jest taka moja chwila na zadumę i taki relaks 
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
O jezu jak dobrze ze jestescie dziewczyny bo juz myslalam ze tylko ja mysle o piwku 
|
zgłupłaś toć ja mówiłam, że chyba do torby szpitalnej wezmę i będę w trakcie żłopać
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..
Tomuś  3470g, 54cm
|
|
|