2013-06-06, 21:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Napisane przez nemosek
Domi Super że wizyta ok
Ile razy na dzień masz brać nospę?
|
Mam brać 3 razy dziennie przez te półtora tygodnia i jak pójdę na połówkowe to wtedy mam mu powiedzieć czy dalej się zdarza że ten brzuch mi twardnieje
Cytat:
Napisane przez anulka2205
Dzisiaj nie ogarniam
W kazdym razie Budowniczka
Witam nową mamusię
Z wszystkich dobrych wieści się cieszę- Domi dobrze, że ta macica tak ładnie rośnie
Maoami też mi plecy coraz bardziej dokuczają
Nie wiem co jeszcze, aha- też tyję
Nemosek dzięki, taka wróciła przeszczęśliwa, znów złapałam oddech  Tam był jakiś staw i pływali po nim tratwą, to cały dzień chodzi dumna, że pływała STATKIEM 
|
Coś czuje że bawi Cię moja rosnąca macica .
I widzisz ? tyle stresu się najadłaś a mała zadowolona 
Cytat:
Napisane przez Kociak85
Wstępnie myślałam i jak wszystko pójdzie po mojej myśli to będę rodziła w Wałbrzychu (stamtąd pochodzę). Moja siostra urodziła tam dwójkę i bardzo sobie chwali. Jeśli chodzi o Wrocław to najszybciej na Kamińskiego. Natomiast myślę, że niedługo będę się orientować w temacie szkoły rodzenia.A co do tego szkolenia - też wysłałam zgłoszenie, ale @ zwrotnego nie dostałam
domii29, ja jak na razie też chudnę - ok. 1 kg w dół odkąd zaszłam w ciążę
Wydaje mi się, że do laktatora możesz sobie dokupić nowe nakładki i to starczy. Moja siostra właśnie pożyczyła swój laktator, też z Aventu kuzynce a później dostanę go ja. I mimo tego, że to rodzina nie wyobrażam sobie używać go na tych samych nakładkach.
Asist22, ja słyszałam, że jest sens łykania kwasu foliowego max do końca pierwszego trymestru. Potem podobno to już nie ma znaczenia
Ja znowu się zastanawiam nad witaminami. Lekarz mi dzisiaj powiedział, że on generalnie nie propaguje łykania witamin, tym bardziej teraz , jak jest dostępnych dużo świeżych warzyw i owoców. Powiedział, że przy braniu witamin dzieci rodzą się większe, mają twardą głowę (przez co częściej występują trudności przy porodzie) i częściej mają alergię, a jeśli będę miała mieć anemię to witaminy mnie od tego nie uchronią. Spotkałyście się z takim poglądem?
|
Co do tej wagi to lekarz powiedział mi że w ciąży tak jest i że dużo też zależy od ubioru bo robi się coraz cieplej więc nie ubieramy już na siebie tyle ile ubierałyśmy wcześniej 
Jeśli chodzi o witaminy, łykałam od kąd skończyłam 3 miesiąc a zaczęłam 4 teraz się mi skończyły i póki co nie wykupiłam nowych ale zastępuje owocami, warzywami itd 
Cytat:
Napisane przez 89Beatka
Kociak85: witamy w gronie mam
budownczka: jak dobrze że wszystko w porządku
basiaaaa: jakie piękne rzeczy  tez bym takie chciała
domii29cieszę się że wiztya udana
asist22 gratuluje synka
iguana Gratuluję córki, i trzymaj kciuki żeby u mnie też była
Trzymajcie kciuki  za dziewczynkę, jutro mam wizyteeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee
|
za wizytę i za dziewczynkę ! 
Daj znać po
Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-06-06 o 21:34
|
|
|