Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 21:32   #178
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Domi Super że wizyta ok
Ile razy na dzień masz brać nospę?
Mam brać 3 razy dziennie przez te półtora tygodnia i jak pójdę na połówkowe to wtedy mam mu powiedzieć czy dalej się zdarza że ten brzuch mi twardnieje

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Dzisiaj nie ogarniam

W kazdym razie Budowniczka

Witam nową mamusię

Z wszystkich dobrych wieści się cieszę- Domi dobrze, że ta macica tak ładnie rośnie

Maoami też mi plecy coraz bardziej dokuczają

Nie wiem co jeszcze, aha- też tyję

Nemosek dzięki, taka wróciła przeszczęśliwa, znów złapałam oddech Tam był jakiś staw i pływali po nim tratwą, to cały dzień chodzi dumna, że pływała STATKIEM
Coś czuje że bawi Cię moja rosnąca macica .

I widzisz ? tyle stresu się najadłaś a mała zadowolona

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Wstępnie myślałam i jak wszystko pójdzie po mojej myśli to będę rodziła w Wałbrzychu (stamtąd pochodzę). Moja siostra urodziła tam dwójkę i bardzo sobie chwali. Jeśli chodzi o Wrocław to najszybciej na Kamińskiego. Natomiast myślę, że niedługo będę się orientować w temacie szkoły rodzenia.A co do tego szkolenia - też wysłałam zgłoszenie, ale @ zwrotnego nie dostałam

domii29, ja jak na razie też chudnę - ok. 1 kg w dół odkąd zaszłam w ciążę

Wydaje mi się, że do laktatora możesz sobie dokupić nowe nakładki i to starczy. Moja siostra właśnie pożyczyła swój laktator, też z Aventu kuzynce a później dostanę go ja. I mimo tego, że to rodzina nie wyobrażam sobie używać go na tych samych nakładkach.

Asist22, ja słyszałam, że jest sens łykania kwasu foliowego max do końca pierwszego trymestru. Potem podobno to już nie ma znaczenia

Ja znowu się zastanawiam nad witaminami. Lekarz mi dzisiaj powiedział, że on generalnie nie propaguje łykania witamin, tym bardziej teraz , jak jest dostępnych dużo świeżych warzyw i owoców. Powiedział, że przy braniu witamin dzieci rodzą się większe, mają twardą głowę (przez co częściej występują trudności przy porodzie) i częściej mają alergię, a jeśli będę miała mieć anemię to witaminy mnie od tego nie uchronią. Spotkałyście się z takim poglądem?
Co do tej wagi to lekarz powiedział mi że w ciąży tak jest i że dużo też zależy od ubioru bo robi się coraz cieplej więc nie ubieramy już na siebie tyle ile ubierałyśmy wcześniej

Jeśli chodzi o witaminy, łykałam od kąd skończyłam 3 miesiąc a zaczęłam 4 teraz się mi skończyły i póki co nie wykupiłam nowych ale zastępuje owocami, warzywami itd

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Kociak85: witamy w gronie mam

budownczka: jak dobrze że wszystko w porządku

basiaaaa: jakie piękne rzeczytez bym takie chciała

domii29cieszę się że wiztya udana

asist22 gratuluje synka

iguana Gratuluję córki, i trzymaj kciuki żeby u mnie też była

Trzymajcie kciukiza dziewczynkę, jutro mam wizyteeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee
za wizytę i za dziewczynkę !
Daj znać po

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-06-06 o 21:34
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora