Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-07, 08:14   #521
agassek
Zakorzenienie

Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Myślę, że niekoniecznie Moja liczba zadań nie powinna jakoś drastycznie skoczyć, bo współpracownica przygotowała część rzeczy "na zapas" (ja mam je tylko nadzorować) i poinformowała inne wydziały, że jej nie będzie, więc nie powinno być nadmiernego napływu papierów. Poza tym moja praca jest o tyle dobra, że niewiele rzeczy musi być "na wczoraj", większość mogę sobie robić na spokojnie, samodzielnie regulując co i kiedy, dlatego co chwilę tutaj zaglądam ale wiadomo, wszystko w granicach rozsądku i z zachowaniem samodyscypliny, logiczne że np. czas pracy 130 pracowników za maj muszę rozliczyć w pierwszym tygodniu czerwca a nie w jego połowie itp.
To nie masz tak źle U mnie jest tak, że nagle to co robimy we dwie, będę musiała zrobić sama Ok, we dwie się nie przepracowujemy, ale dla jednej osoby to będzie sajgon niestety
I jeszcze końcówka miesiąca, a to jest masakra nawet jak jesteśmy dwie

agassek jest offline Zgłoś do moderatora