Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-07, 11:14   #2113
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
magnusia,aira,gosia=ale słodziaki!! ja mam pieska-jak się obrazi to wystawia jezyk xD

Wczoraj wieczorem nie wchodziłam na forum.Miałam dziś testować ale w pon wyszła popołudniu kreseczka mala -pomyślałam ze powinna wieczorem coś wyjść w czwartek -wyszła prawie biała-strasznie sie zasmuciłam. Nie spalam cala noc i o 4 nie wytrzymałam-zrobilam 2 test piękna odrazu 2 kreska dużo mocniejsza wyszła j ak sie nacisnie na foto widac-jaka jest mocna;D
oczywiście nie śmiałam nie obudzić TZ- który strasznie sie ucieszył
Gratuluję :brawo:
Przed wczorajsza białą krechą pewnie za dużo wypiłas i stąd taki wynik :p to już teraz oficjalnie witamy wśród przyszłych mam

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Czytałam ten wątek od samego powstania ale dopiero teraz stwierdziłam, że do Was dołączę Jeszcze podchodzę z rezerwą bo to dopiero końcówka 8 tygodnia ale już powoli zaczynam się cieszyć tym, że się w końcu nam udało. Staraliśmy się ponad 5 lat - dokładnie 69 cykli.
Po takim czasie szczęście jest jeszcze większe wszystkiego dobrego !

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
No ładnie. A my z małżem mamy dzisiaj 5 rocznicę ślubu
To życzę następnych takich rocznic już z maluszkiem obok

Już kolejny dzień męczy mnie niesamowity głód. Cały czas ssie mnie w żołądku. Dzisiaj nawet w srodku nocy musiałam wstać i przegryzc kanapke, bo spac nie moglam nie zrozumiem tego - albo jesc nie mogę albo ciągle glodna jestem. I to nie ja tylko mój brzuch :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.