2013-06-07, 11:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Napisane przez Oliath
|
No tak.. mam dalej nadzieję, że Cię te wszystkie dolegliwości opuszczą i żeby Ci chociaż na chwilę ulżyło 
za pracowitość, jak zwykle
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik
Tż właśnie dzwonił, jest z nią źle  Trzeba czekac na konsultacje i wyniki badań, nadal wymiotuje i ciągle odpływa, traci przytomność co chwile, jest odwodniona, pod kroplówkami ciągle. Z tego co lekarz mówił, to zabieg usuwania tego torbiela przebiegł bez komplikacji i się wszystko udało, nie wiadomo narazie czemu jest tak źle nadal  Boże,a mieliśmy wszyscy nadzieję,że już choć trochę lepiej od wczoraj 
|
O kurcze.. Baloniku w dalszym ciagu mocne za bratową, musi być dobrze i na pewno się polepszy!
Cytat:
Napisane przez iwona335
zanim Was nadrobie co naskorbałyscie od rana to Wam pokaze moje gotowe łóżeczko, przyszedł dzisiaj materacyk, posciel wyprana, wyprasowana i juz tylko czekamy na Zuzke 
na scianach bedą jeszcze naklejki albo jakies inne ozdoby ale ja sie nie ruszam praktycznie z domu a chcialabym je zobaczyc i pomacac, no i tam gdzie wózek stoi w planach mamy szafeczke, ale kiedy TZt ja zrobi to ja nie wiem, chyba na roczek Małej  (nie bedzie siedział w garażu jak jest tak zimno  tez mi wytłumaczenie leniucha  )
ide po kawke i biore sie za czytanie 
|
No no, ładny kącik Zuzi urządziliście
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..
Tomuś  3470g, 54cm
|
|
|