Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziadowe paznokcie z Rimmel Salon PRO z LYCRĄ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-07, 12:26   #1
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Dziadowe paznokcie z Rimmel Salon PRO z LYCRĄ

Witam wszystkich

Zawsze chciałam testować jakiś produkt do którego trzeba będzie założyć swój własny wątek i mam I to w kategorii mi ukochanej, czyli lakiery do paznokci

Już od jakiegoś czasu czaje się na nowe lakiery Rimmel Salon Pro z Lycrą, gdyż słyszę o nich same dobre opinie, dlatego jestem bardzo mile zaskoczona tym, że zakwalifikowałam się do testu. A lakierów w swoim zbiorze mam koło 130, więc będę mieć porównanie

Opis lakierów, które testuje i wyjaśnienie dlatego właśnie je wybrałam:

713 Britpop
Piękny, mocno nasycony niebieski kolor, który przyciąga uwagę szczególnie... męską! Otóż tak, możecie się zdziwić, ale mój facet kocha ten kolor na paznokciach u dłoni i już mam zapowiedziane, że to będzie pierwszy kolor, który będę testować na całej płytce

500 Peppermint

Pastelowa mięta, czyli krzyk mody trwający już od kilku sezonów i nie zapowiada się by szybko miał ustąpić innym kolorom. Osobiście zużyłam już kilka buteleczek miętowych lakierów, jednak nigdy nie miały powalającej trwałości. W tym odcieniu pokładałam więc największe nadzieje.

247 Is't she precious?

Pastelowy róż, baby pink, delikatny dobry na każdą okazję zarówno na imprezę jak i na egzamin. Taki lakier każda fanka różu na paznokciach musi mieć w swojej kolekcji. Wciąż szukam baby pink, który będzie idealnie krył przy max 3 warstwach, czy to będzie "Isn't she precious?"? Zobaczymy

313 Cocktail passion

Wesoły, energetyzujący różowy, idealny na lato. Przyciąga uwagę, ale nie jest zbyt krzykliwy i wulgarny w związku z tym idealnie nadaje się do codziennego noszenia na mazurkach. Dodam, że jeśli nie maluję wzorków najchętniej maluję paznokcie lakierem właśnie w takich odcieniach różu. UWAGA BLADOLICE! Tego typu kolory wyjątkowo pięknie prezentują się na bladej skórze, którą posiadam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lakiery copy.jpg (35,3 KB, 1226 załadowań)

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:58
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora