Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-08, 08:33   #1967
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

czesc ,
dziś Roszek ma 3 pełne miesiące

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
A bo Wam nie mówiłam, zawzięłam się ze się wcisnę w swoje gacie- przed tym występem Oliwii, wieczór przed zasiadłam przed szafą, wyciągnęłam wszystkie gacie i na zad wciągam. Ze dwie pary zapięłam- ale bebzol mi wyszedł i boczki to rozkminiłam ze luźną bluzkę zarzucę z krótkim rękawkiem i będę seksi-fleksi. Zadowolona poszłam spać, wstaję rano a za oknem pizgawica i zimno jak cholera,a sweterków luźnych nie mam. Mój chłop dobre pół godziny miał polew, ze spędziłam trzy godziny przed szafą wciągając gacie wybierając koszulki, zamiast zobaczyć prognoze pogody
ehhhhh jak ja Cie rozumiem ......
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
super !
co bata mi sie podoba 2 -ale ja sie tam nie znam .....
Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Mi odradził tabletki, bo hormony przechodzą do mleka. Nie wiem, jak działają zastrzyki, o tym nie mówił...
a no tak ... zastrzyki chyba tylko dla NIEkarmiących .... ale tabsy dla karmiących są
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Chwalę się, że zaszalałam wczoraj i kupiłam kilka rzeczy, by ładnie się prezentować

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość
I pytanko do Pani i Nestelle (chyba) odnośnie tych kocyków LaMilou czy jakoś tak. Serio takie dobre jak zachwalają?? Zastanawiam się nad kupnem.
ja mam kocyk light (bez wypełnienia)i mgiełke z bambusa (na lato-z filtrem ,ponoc lekko chłodzi). Kocyki jak kocyki -dobre bo co ma byc złego ?antyalergiczna. ta strona z minky bardzo mieciutka a druga ze wzorem bardzo ładna i tyle . Chce kupic jeszcze ten cieplejszy z wypełnieniem .

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A dziewczyny jakie owoce jecie? Za mna chodzi arbuz, w ogole wszystkie owoce..
.
chyba wszystkie -oprócz cytrusów ....
a! truskawek i malin jeszcze nie jadłam

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
. Z drugiej strony wersji letniej bym nie kupiła nawet jakbym spała na $.
??? dlaczego ? choc jeszcze nie spie na $ to kupiłam i jestem bardzo zadowolona ....

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2013-06-08 o 08:31
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując