2013-06-08, 08:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
czesc ,
dziś Roszek ma 3 pełne miesiące
Cytat:
Napisane przez despa
A bo Wam nie mówiłam, zawzięłam się ze się wcisnę w swoje gacie- przed tym występem Oliwii, wieczór przed zasiadłam przed szafą, wyciągnęłam wszystkie gacie i na zad wciągam. Ze dwie pary zapięłam- ale bebzol mi wyszedł i boczki to rozkminiłam ze luźną bluzkę zarzucę z krótkim rękawkiem i będę seksi-fleksi. Zadowolona poszłam spać, wstaję rano a za oknem pizgawica i zimno jak cholera,a sweterków luźnych nie mam. Mój chłop dobre pół godziny miał polew, ze spędziłam trzy godziny przed szafą wciągając gacie wybierając koszulki, zamiast zobaczyć prognoze pogody
|
ehhhhh jak ja Cie rozumiem ...... 
Cytat:
Napisane przez strippi
|
super !
co bata mi sie podoba 2 -ale ja sie tam nie znam .....
Cytat:
Napisane przez Tasia34
Mi odradził tabletki, bo hormony przechodzą do mleka. Nie wiem, jak działają zastrzyki, o tym nie mówił...
|
a no tak ... zastrzyki chyba tylko dla NIEkarmiących .... ale tabsy dla karmiących są 
Cytat:
Napisane przez strippi
Witam się z rana 
Chwalę się, że zaszalałam wczoraj i kupiłam kilka rzeczy, by ładnie się prezentować
|

Cytat:
Napisane przez achna79
I pytanko do Pani i Nestelle (chyba) odnośnie tych kocyków LaMilou czy jakoś tak. Serio takie dobre jak zachwalają?? Zastanawiam się nad kupnem.
|
ja mam kocyk light (bez wypełnienia)i mgiełke z bambusa (na lato-z filtrem ,ponoc lekko chłodzi). Kocyki jak kocyki -dobre bo co ma byc złego ?antyalergiczna. ta strona z minky bardzo mieciutka a druga ze wzorem bardzo ładna i tyle . Chce kupic jeszcze ten cieplejszy z wypełnieniem .
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
A dziewczyny jakie owoce jecie? Za mna chodzi arbuz, w ogole wszystkie owoce..
.
|
chyba wszystkie -oprócz cytrusów ....
a! truskawek i malin jeszcze nie jadłam
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
Cytat:
Napisane przez pani22ka
. Z drugiej strony wersji letniej bym nie kupiła nawet jakbym spała na $.
|
??? dlaczego ? choc jeszcze nie spie na $ to kupiłam i jestem bardzo zadowolona ....
Czas edycji: 2013-06-08 o 08:31
|
|
|