Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-08, 12:36   #427
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Wiem że dodawałam kilka dni temu zdjęcie mojego brzuszka noo ale zrobiłam sobie przed chwilą nowe i nie mogę się powstrzymać żeby go nie dodać...
Minęło zaledwie jakieś 3 dni od tamtego zdjęcia ale brzuch wydaje mi się większy
śliczny brzusio i bluzka

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza, dzwoniłam do lekarza i położnej i postawiłam na nogi prawie całe NFZ jestem nienormalna!!! To nic takiego, czasami się zdarza, że jakieś naczynko pęka i pojawia się malutka ilość krwi, mam kategoryczny zakaz dźwigania, i podnoszenia. Nie będzie łatwo!!!! Ale jak zakaz to zakaz!!!! Mam łykać nospę i odpoczywać, nie przemęczać się.
Lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości, w przyszłym tygodniu ma wizytę połówkową, bo w niedzielę zaczynam 20 tydzień.
No to super, że wszystko z dzidzią ok

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
W każdym razie widzę że panieński udany
Mój był świetny, rok temu się odbył i aż mi się łezka w oku kręci na wspomnienie
Najpierw moja najbliższa przyjaciółka, 2 druhny i kumpele ze studiów przyjechały do mnie, miałam tort w kształcie penisa z napisem: ostatnia szansa na spróbowanie innego, później wypiłyśmy trochę w domu i pojechałyśmy zamówionym busikiem do Krakowa, a tam w jednym z klubów miałyśmy cały viproom dla siebie, bawiłyśmy się tam do 5 rano, później poszłyśmy takie nabzdyczone na rynek gdzie tańczyłyśmy z obcokrajowcami, później na szewskiej kebab i do 7 leżałyśmy pod pocztą główną czekając która taksówka Nas weźmie bo mieściły się do niej 4 osoby, a Nas zostało 5 Ale się udało i o 8 wróciłam do domu :P

A my się z Maleństwem witamy w 14 tygodniu
Z tej okazji byłyśmy z Mami w sklepie i kupiłyśmy ślicznego białego pajacyka takiego z zamszu/pluszu? taki ciepły, będzie na wyjście ze szpitala, oraz komplet bluzeczka i śpioszki z takiego samego materiału zielono szare.. z PIŁKĄ NOŻNĄ Bo mój Tato jest byłym piłkarzem i on marzy o wnuku, żeby przejął po nim schedę :P Więc jak będzie dziewczynka to będzie pomykała w piłkarzowych śpiochach
Świetną imprezkę miałaś

14 tygodnia i udanych zakupków

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja już po wizycie, wszystko ok, dzidziuś ma 71 mm
a i termin przesunal mi się na 11,12,13
udanej wizyty, a data super - ciekawe czy trafisz

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Dzięki Kochane za troskę. Wzielam wieczorem nospe, dopchnelam apapem i nieco zelzalo. Jak sie w nocy przebudzalam to nadal ciagnelo ale ból mnie nie budził.
Teraz tez czuje, dużo rzadziej ale jest. Myślę ze taka moja dola i po prostu tak ostro rozciagaja sie wiezadla (przypominam, ze nadal nosze sie podwojnie). We wtorek wizyta, zobaczymy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ciesze się, że ból zelżał - oby całkiem ustąpił
Spróbuuj jak najwięcej odpoczywać