Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-08, 14:18   #1604
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Moja mama też ma sukienkę

Szybko to załatwiła

Copykat
bardzo ładne kokardki
Dzięki
Moja mama jeszcze nie ma, ale babcia już sobie kupiła

Cytat:
Napisane przez WifeToBe Pokaż wiadomość
mysle ze troche wstazka przez srodek lekko skrzywiona, ale szczerze ludzie i tak zadko zwracaja uwage na takie male szczogoliki
To było pierwsze, następne wyszły trochę lepiej jak na razie zrobiłam 6, bo tyle planujemy dziś rozdać, jutro znów siadam do roboty

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
co chcecie kupić?
mój tz napalil się na insygnie. ab narazie czekam aż temat ucichnie, nie ma nic gorszego niż nowy samochód.nie jest się go w stanie sprawdzić w 100% przed zakupem
Mój tata jeździ Insignią, auto więcej stoi w serwisie niż jeździ

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Nam się podobają: Peugeot 208, WV Golf, oraz nowa Fiesta lub Focus - ale generalnie Peugeot wygrywa progiem cenowym, chociaż najbardziej chyba chcielibyśmy Golfa.
Weź pod uwagę że do Peugeota mogą być droższe części niż do Golfa, więc nie wiadomo co się ostatecznie bardziej opłaci a którego Golfa chcecie kupić?

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora