Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-08, 16:29   #2406
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Diabli Ciągle zapominałam napisać - zdjęcia Nelki są BOSKIE! Bardzo fajnie, że na nie śpi na wszystkich. Super urocze są zdjęcia śpiących słodko maluszków w tych stylizacjach, ale wszystkie dzieci wyglądają na nich podobnie. Dzięki otwartym oczkom bardziej widać Nelkę, jej osobę, a nie tylko słodkie maleństwo Super prezencik jej wygrałaś, oby tak dalej
to az dziwne, bo ona naprawde ciagle spi, a podczas sesji ciagle czuwala otwierala oczka, rozgladala się, wojowala o smoczek, który zwykle nie jest jej potrzebny. chyba czula, ze "cos się swieci" fotki na pewno zawisną w naszej sypialni, a babciom może zrobimy Nelkowy kalendarz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Lecę do sklepu po jakąś rybę. Nasze maleństwo wreszcie zasnęło (na brzuszku - coraz bardziej lubi tę pozycję). Myślę, że ta wilgotność powietrza i duchota jej przeszkadzała zasnąć. Po raz pierwszy założyłam jej dziś rampersik Ale wraz jej gorąco...
cudna jest. musze Nelke namowic do spania w takiej pozycji.
az wierzyc się nie chce, ze można zalozyc letnie ciuszki!
diabli jest offline Zgłoś do moderatora