Dior Fahrenheit - pytania żółtodzioba
Witam, mam pytania odnośnie wody toaletowej Dior Fahrenheit.
Po licznych pozytywnych komentarzach a także podróbkach których używałem, zapach bardzo mocno mi się spodobał. Jak to podróbki - zapach jest właściwie niczym w porównaniu do trwałości oryginału który wręcz jest przytłaczający dla otoczenia. Zamówiłem sobie nawet odpowiednik wody Dior Fahrenheit z FM z kolekcji Hot (24% zaperfumowania) na czas kiedy nie będę mógł kupić oryginała, wkrótce on do mnie dotrze ale jestem niemal pewien że nie będzie tak trwały jak oryginał z racji tego, że jednak oryginał to moc sama w sobie.
1. Czy można gdzieś dostać Dior Fahrenheit na terenie Zielonej Góry (oryginał) czy jest on nie dostępny w tym mieście w sklepach? Chce mieć PEWNOŚĆ że będzie to oryginał.
2. Tu niestety bardzo początkujące pytanie, ale czy tego typu wody toaletowe mają jakiś termin ważności? Pytam, ponieważ woda jest cholernie droga w porównaniu do innych, i buteleczka 200 ml to wydatek rzędu 350 zł, jednakże wiem że to mi się bardzo opłaci bo wystarczy jedno/dwa psiknięcia bym pachniał intensywnie cały dzień a ze nie psikam się codziennie, to może nawet by starczyła na 5 lat lub dłużej patrząc na intensywność i pojemność tego zapachu (odpowiednik perfum z FM 50 ml przy moim użytkowaniu starczał mi na ponad rok, i to przy psiknięciu się nim 4 lub 5x).
Edytowane przez ktostam90
Czas edycji: 2013-06-09 o 13:31
|