Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-09, 22:16   #2016
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Słuchajcie, wpadłam na pomysł... żeby zamówić sobie spinki kokardki do butów. Kokardki w kolorze koralowym... ale jaki do tego kolor butów?? Nude?? pudrowy róż??
Myślę że i do jednych i do drugich będą pasować

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
No i chyba nie bardzo rozumieją... wogle to ten ślub jest nic nie warty bo liczy się tylko kościelny... Sama też nie mam co liczyć na jakieś rady lub pomoc w czym kolwiek... inaczej było w przypadku mojego brata który brał kościelny... mama się wtedy bardzo angażowała, pomagała, zrobiła taką fajną dekoracje na sale, poduszeczkę na obrączki i dużo, dużo innych fajnych rzeczy które ja w zasadzie też bym chciała ale mogę sobie poprosić...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U nas było podobnie, rodzice w ogóle się nie interesowali naszym ślubem bo chyba liczyli na to że zmienimy zdanie i weźmiemy kościelny dopiero jak zobaczyli że nie ustąpimy to jakoś zaakceptowali naszą decyzję

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora