Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-12, 18:15   #692
martinka_m
BAN stały

Dot.: ZBIORCZY:Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu

kochane potrzebuje waszej pomocy i to bardzo co prawda pytanie dotyczy farby do wlosow, ale na fryzjerce nie ma takiego watku a skoro wy sie tak doskonale znacie na skladach to moze ktos bedzie w stanie mi pomoc. moje pytanie brzmi jak rozpoznac czy w skladzie farby do wlosow jest rozjasniacz? jaka ma nazwe? moze to dziwne pytanie.... bardzo bym chciala wyprostowac sobie wlosy ale niestety tego zabiegu nie wykonuje sie na wlosach rozjasnianych. jakis czas temu farbowalam sie na blond farba Schwarzkopf Natural & Easy. niby blond wiec racjonalne wydaje sie ze powinno byc chociaz troche jakiegos rozjasniacza, ale po jakims czasie farba z odrostow ktore mialam mi sie zmyla, a wlosy sa ciemne wiec sie nie rozjasnily.....

niestety nie jestem w stanie znalezc skladu tej farby

aha a tak w ogole czy moje myslenie nie jest bledne? bo jakos dziwne mi sie wydaje zeby farba nie zawierala rozjasniacza, jedyne co znalazlam to ze w opakowaniu jest tuba z kremem rozjasniajacym.... chwytam sie juz wszytskiego ale tak bardzo chce wreszcie wyprostowac wlosy ...buuuuuu

1 x tuba z kremem rozjaśniającym/koloryzującym (50ml), 1 x buteleczka aplikacyjna zawierająca emulsję aktywizującą (50ml), 1 x tuba z odżywką Połysk Koloru (22,5ml), 1 x para rękawiczek, 1 x instrukcja użycia
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora