2013-06-10, 06:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Matko! Co za początek dnia... Nie dość, że obudziłam się o 5.50, to próbując zrobić kawę oblałam rękę wrzątkiem Domowa apteczka niestety nigdy nie słyszała o czymkolwiek na poparzenia i ratuję się moim balsamem po opalaniu, tjaaaa
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
Viv, zapomniałam zapytać, jak się zmywał morski bałtyk  ? On ma duże drobinki, więc pewnie jak brokat?
|
A wiesz, że się zdziwiłam, bo zmywał mi się całkiem nieźle Nie tak łatwo jak krem, ale nie był tak problematyczny jak brokat. Tylko nie wiem czy na to zmywanie nie miało wpływu to, że pod spodem miałam różowy piasek, który ogólnie zmywa się bezproblemowo
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Ale że dlaczego? Przecież Twoja jest idealna, co Ty chcesz 
Moje migdałki wyglądały w grudniu tak jak w załączniku...chcę takie
Oj tak...i piórka

|
Jest szersza I co za tym idzie - bardzo proporcjonalna i bardzo bardzo ładna po prostu
A to rzeczywiście, wyglądały bardzo dobrze, czyli wiesz do czego dążyć W głowie mi się umaniło, że jakoś gorzej by wyglądały
Jak mi się piórka nie podobają, tak ostatnio pomyślałam, coby jedne kupić na próbę 
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
nadrobiłam chociaż nowy wątek 
|
Dżiss, przeczytałam, że nadrobiłaś ciążowy wątek 
Cytat:
Napisane przez cooone
No akurat ta chineczka mi się baaardzo podoba 
|
Akurat ta mi też Ale przy zamawiani nie musiałam się nawet powstrzymywać, żeby kliknąć coś jeszcze, bo nic mnie nie kusiło
|
|
|