2013-06-10, 07:50
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
Napisane przez fallenart91
Doskonała strategia  Chętnie bym ją zastosowała -gdyby tylko mój TŻ miał NORMALNIE PŁATNĄ pracę. Niestety dziesiejsze realia są fatalne - praca za 1200 złotych i jak tu wynająć/kupić mieszkanie i się jeszcze utrzymać? A do tego jeszcze jedzenie, chemia, coś do domu. Paranoja. Mam tylko nadzieję, że uda się jemu wyjechać do Niemiec... Mnie czeka jeszcze rok studiów a potem sama nie wiem - magisterka czy praca. Myślę teraz mocno nad zrobieniem sobie jakiegoś zawodu. Bo bez tego to ani rusz. Przeglądałam oferty pracy: sprzedawca/przedstawiciel handlowy/kelnerka. Bez studiów też mogę pracować w sklepie albo być kelnerką. Mam poczucie straconego czasu... Ahhh dobra za bardzo się żalę - przepraszam 
|
Witam, ja o tesciach lepiej sie nie wypowiadam mieszkam tylko piętro wyżej... Bo mamy jeden duży dom, z tym ze wejścia osobne. Ogólnie ok, ale cieszę sie ze nie ma mnie nie raz w domu. Teście bardzo opiekuńczy sa, natomiast ja mieszkałam od 17 rż sama, moi rodzice dali mi spora swobodę.
|
|
|