Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze dziwactwa ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 08:40   #61
MoniaS93
Rozeznanie

Dot.: Wasze dziwactwa ;)

- Nie znoszę rozmów przez telefon, stresują mnie. Za to wysyłam ok 100 smsów dziennie, co bardzo lubię!

- Nigdy nie jem płatków śniadaniowych z ciepłym mlekiem. Tylko zimne

- Generalnie mam chaos, w pokoju stos notatek, ubrań ale już talerz z resztkami jedzenia nie może u mnie stać, muszę go od razu wynieść bo wyprowadza mnie to z równowagi

-Zawsze uczę się na ostatnią chwilę, nieważne ile będę miała dni na to, i tak będę się uczyć chwilę przed godziną zero. Do ważniejszych egzaminów kilka dni wcześniej (choć zdarzało mi się zaliczyć egzamin z potężnej partii materiału z całego semestru ucząc się do niego wieczór przed), jeśli chodzi o kolokwia to, tak jak dzisiaj - uczę się teraz, kilka godzin przed zamiast wczoraj gdy miałam cały wolny dzień. I sama nie wiem dlaczego?

-Zimą stałym elementem mojej piżamy są ciepłe skarpetki. Co ciekawe, zakładam je po wzięciu prysznica wieczorem, idę w nich do łóżka, poleżę tak z 15 min i przed samym zaśnięciem je zdejmuję

-Kiedy śpimy z TŻ, nie zasnę jeśli nie jestem po ''swojej'' stronie. Nie ma szans choćbym była nie wiem jak padnięta