Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 09:03   #1014
fallenart91
Zadomowienie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Moja mi do dziś wypomina paczkę za małych pieluch z przeceny za 12 zł. Ale się wykosztowała. Do mnie do szpitala po porodzie nie przyjechała (miała 15 km) ale do córeki, która urodziła brudasa 3000 przejechała i zdrowa była... jak się cieszę, że już jej nie muszę znosić. Wiedziała, że jej synalek ani minuty nie pracował a i tak wynosiła jeszcze od nas świnia jedna

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Kochana to zaledwie urywek tego jaka ona jest. Wstyd się przyznać do reszty. Ale jedno wam opowiem to się pośmiejecie
To rozwora z nadwagą słonia. Poszła do diabetologa i stwierdzili jej niby cukrzycę. No więc lekarz mówi: tego nie można, tamtego... A wiecie co ona robiła? Jak jej mężulek był w prracy kupowała np kilogram wafelków w czekoladzie albo czegoś innego (jakięś mięcha, wędliny itp itd) i to zżerała w mgnieniu oka! A na pytanie co robi odpowiadała: muszę to zjeść bo jak edzio zobaczy to będzie zły a przecież ja mam cukrzycę to zacznie gadać. Po powrocie edzia do domu on i ona jedli po kromce czerstwego chleba i szklance wody i była gadka: ojjjj chooora jestem, coś mi nawet ten chleb nie wchodzi, co te choroby z człowiekiem robią... Zeby było śmieszniej ludzie z cukrzycą chudną bo nie jedzą a ona przez miesiąc od diagnozy utyła 10 kilo zamiast schudnąć a potem jeszcze z płaczem że ją lekarz ochrzanił, że tyje jak świnia więc jej edzio pojechał do lekarza i nawtykał bogu ducha winnej osobie. Fałszywa bladziuga....
Oszczałam się z tej cukrzycy Ale skoro babka ma w dupie wlasne zdrowie to Kudlik jest nadzieja...
fallenart91 jest offline Zgłoś do moderatora