Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 10:07   #22
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Dot.: Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy

Ale nam się robi tłok Fajnie, od dawna tak nie było, że nie nadążałam czytać Może właśnie takiej motywacji nam było trzeba

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Hej fajnie że jest nas coraz więcej

To jakie plany na dziś?
Ja na śniadanie jogurt naturalny z truskawkami i płatkami. może rodzynkami :P
Na obiad pełnoziarnisty makaron z kurczakiem i suszonymi grzybami
Nie wiem co z przekąską bo w sumie dopiero wstałam i nie wiem czy sięwyrobie
A na kolacje może znowu truskawy mam ich dużo ale długo nie wytrzymają
Ja takie śniadanka jadam od tygodnia, już tydzień temu sobie przywiozłam trochę wiejskich truskawek, wczoraj 1 koszyk (czyli bagatela jakieś 3 kg ) i zjadam codziennie z jogurtem naturalnym (wczoraj do tego z kawałkiem arbuza )
Moje sporo wytrzymują w lodówce, ale nie myte! Myję dopiero przed jedzeniem....to tak do 5 dni poleżą (chociaż te z 5 dnia to już raczej na koktail :P)

Cytat:
Napisane przez Muertil Pokaż wiadomość
eh, jak to jest w okolicach @ to już zdążyłam zapomnieć niedawno urodziłam dziecko, więc prawie rok bez tego....
co do wymówek, to mam taką jedną, słodką, 6- kilową. Często jak zaczynam ćwiczyć, to po paru minutach zaczyna płakać i muszę przerywać. Ale do zdrowej diety to on mnie będzie tylko mobilizować. Ostatnio znów jadłam niezdrowo, ale więcej gotowanych i pieczonych rzeczy, głównie gotowanych tradycyjnie lub na parze, mam nadzieję, ze to pomoże i na mój, i jego brzuszek
Ale fajnie masz z taką wymówką! Chociaz pewnie ciężko ćwiczyć, przynajmniej dietę musisz trzymać Zawsze podziwiam młode mamy wracające do formy...przecięz przy dziecku jest taka masa roboty!

Witam was wszystkie, razem na pewno damy radę!
Pewnie na początku się będę gubić jeszcze kto jest kto, ale z czasem sie nauczę

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
hej
witam wszystkie nowe dziewczyny

u mnie na śniadanie tradycyjnie owsianka dziś z truskawkami i nektarynkami
co potem to nie wiem, bo nigdy nie planuję tak w przód bo i tak niewiele z tego wychodzi

mniam!
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując