2013-06-10, 13:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny
ja jeszcze do was wróce z podkulonym ogonem 
|
ja Cię tak podglądam na Twoim blogu, podglądam i się zastanawiałam kiedy wracasz :P
Cytat:
Napisane przez Suvienka
Mój TŻ to by sam koszyk dowiózł a truskawki w żołądku
Wyzwanie masz fajne, podpinam się oczywiście tylko że ja będę ćwiczyć z Jillian Michaels na przemian z bieganiem  minimum 30 min dziennie, nie ma bata!
Ale smaka robicie tymi truskawkami :p
|
Heh mój TŻ ma już dość truskawek bo rok temu zasadzili pole żeby mieć nasprzedaż i mają ich tyle że huhu :P
Fajny jadłospis!
Cytat:
Napisane przez masija
Cześć 
Można dołączyć?
Wiek- 23 lata
Wzrost - 173 cm
Waga - 66/67 kg
Cel - 60 kg
Non stop się odchudzam. Niestety marnie mi to idzie. Jak tydzień jest w porządku, na weekendzie grzeszę cholernie (grill, %, chipsy).
I tak w koło Macieju
Nie mogę się zmobilizować do ćwiczeń.
Dlatego mam nadzieję, że z Wami mi się W KOŃCU uda.
Bo jednak nie ma to, jak ktoś Cię mobilizuje.
Od TŻ'ta ciężko usłyszeć, żebym się wzięła za siebie bo ona uważa, że jestem idealna. Jak widział moje zdjęcia kiedy ważyłam 58 kg to mówił, że wyglądałam okropnie chudo  Ale jemu nigdy nie podobały się chude dziewczyny  ale i tak-mimo wszystko ja chcę schudnąć bo wtedy będę bardziej się sobie podobała. A TŻ tylko na tym skorzysta bo nie będę mu gadała, jaka ja gruba nie jestem 
|
Hej my się chyba kojarzymy (tzn ja Ciebie :P) z innego wątku miastowego naszego heh :P
Damy radę ze wszystkim, 
Ja właśnie ugotowałam pyszny sos z suszonych grzybów i z mięsem z upiecoznego kurczaka.. do tego gotuję makaron penne pełnoziarniste mm..
|