2013-06-10, 14:54
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Efekty olejowania paznokci
Cytat:
Napisane przez Majowa Rosa
Lacquermaniacs, spróbuj, zachęcam
Dosyć szybko, po miesiącu już na pewno były wyraźne efekty, ale ja startowałam być może z innego punktu, bo nigdy wcześniej przy pazurkach nie kombinowałam (nie piłowałam ich przesadnie, nie byłam nigdy u żadnej stylistki, nie miałam nawet pojęcia, że ludzie zdzierają wierzchnie warstwy, żeby przyklejać czy budować "sztuczne", itd.), więc nie były problematyczne, zniszczone czy słabe, tylko po postu rozdwajały się miejscami.
Zmisia, doprecyzowując: używasz Alterry czy Babydream na noc i nie widzisz żadnych efektów? Robiłaś może zdjęcia przed rozpoczęciem pielęgnacji? Być może jakieś inne czynniki osłabiają Twoje paznokcie? Np. dieta, rodzaj pracy, nadużywanie zmywacza czy innych środków drażniących?
Ja zaraziłam  olejowaniem kilka koleżanek i to naprawdę działa w każdym wypadku, chociaż w różnym tempie 
|
Już widzę efekty Najwyraźniej potrzebowałam więcej czasu .. pazurki mi się wzmocniły , są twardsze, dalej sie rozdwajają ale już mniej... Bez kolorku wyglądają okropnie, (cały czas mam wrażenie że są brudne) ale jak sie dobrze przyjrzałam to ten "brud" to delikatnie zaczynający się przyrost..
Myślę że za jakieś 2-3 miesiące pochwalę się tutaj moimi pazurami ;P
|
|
|