Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 15:59   #673
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Cytat:
Napisane przez dwudziestolatka Pokaż wiadomość

Jestem po trzeciej jeździe. Kurcze, coś mi dzisiaj nie szło i ogólnie jakoś dziwnie mi się jeździło jakby moto nie chciało mnie słuchać
Ostatni raz jeździłam w środę, niby niedawno, a czułam, że chyba wszystko zapomniałam Szarpało mi przy zmianie z 1 na 2 no i na "8" zaliczyłam dzisiaj pierwszą wywrotkę Chciałam zaszaleć i spróbować zrobić ósemkę na 2 a nie na 1. I na zakręcie jak już nawracałam to wydawało mi się, że się nie zmieszczę i pomogłam sobie sprzęgłem, wcisnęłam je odruchowo całkiem i bu moto szarpnęło, zgasło i się przychyliło Niestety, nie byłam w stanie go utrzymać na jednej nodze i poleciało (razem ze mną, ale nie leżałam na asfalcie, tylko trochę mi przygniotło kostkę). No i mam teraz siniaka małego i odgniecenie na kostce, a boli jak ch_olera Ale udało mi się podnieść moto i postawić.
Oczywiście nie zraża mnie to, wiem, że takie rzeczy (wywrotki) się zdarzają

Miałam próbować ujarzmiać kawę, ale instruktor powiedział, że na kawie trzeba szybciej ósemkę robić, więc na razie odpuściliśmy.

Miałam slalom wolny, ten 30km. Kurde, dalej miałam tylko 28km I jak nawracałam na takiej wąskiej górce, to myślałam, że nie wyrobie i znowu polecę, ale jakoś dałam radę, ale ledwo co

Ogólnie jakoś źle mi dzisiaj szło, ósemka dopiero pod koniec zaczęła mi wychodzić, slalom miedzy pachołkami też nie bardzo no i na slalomie wolnym zamiast 30km miałam 28km..A to wszystko na cbf 125
spokojnie, ja wczoraj też glebiłam, więc nie ma co się zrażać

a taki grad u mnie był ^^
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1004426_10200866924349457_839973157_n.jpg (42,7 KB, 8 załadowań)

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując