Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 19:29   #1051
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Brawo za zęba
A co do dekoracji - u mnie kwiaty na stoły gości były w cenie w cateringu a na nasz stół była dekoracja bez kwiatów, tylko moja wiązanka tam stała
dziękuję zaraz powiem tż'owi, że zasłużyłam na prezent za to, że byłam dzielna!

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość

Ja niestety wczoraj nie dotarłam do kina poszliśmy na spacer i taka alergia mnie złapała, że myślałam, że umrę! Łzy z oczu, woda z nosa, podrażnione podniebienie. Schowaliśmy się do galerii, ale średnio mi to pomogło i ostatecznie wróciliśmy do domu Pójdziemy może dzisiaj albo jutro... W tym roku ma być podobno kiepsko dla alergików (i ja i TŻ jesteśmy na pyłki uczuleni). Ja ogólnie miałam potworną alergię kiedyś, ale później troszkę odpuściła (zwłaszcza w Krk gdzie sam beton). Niestety chyba po tych ostatnich deszczach jak buchnęło pyleniem to koniec... TŻ miał to samo co ja kilka dni temu. Dużo tego cholerstwa fruwa w powietrzu...

Śmieje się, że pogoda angielska nie dla każdego straszna Przynajmniej alergii nie będziemy mieli - jeden plus!
Biedna To na prawdę musi być ciężkie.

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
blue - pochwal się jakie buty kupiłaś
Ja też w sobotę "zaszalałam" i przytachałam baletki za całe 34 zł. Ale co się musiałam od TŻta przy tym osłuchać "szybciej" "gorąco mi" "spać mi się chce"... eh te chłopy...
mój jak przestaje się odzywać to znaczy, że jest głodny i trzeba jak najszybciej wrócić do domu, albo skoczyć na jakiegoś fastfooda
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora