2013-06-10, 19:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
Napisane przez paula54
Brawo za zęba 
A co do dekoracji - u mnie kwiaty na stoły gości były w cenie w cateringu a na nasz stół była dekoracja bez kwiatów, tylko moja wiązanka tam stała 
|
dziękuję zaraz powiem tż'owi, że zasłużyłam na prezent za to, że byłam dzielna!
Cytat:
Napisane przez talkative2
Ja niestety wczoraj nie dotarłam do kina  poszliśmy na spacer i taka alergia mnie złapała, że myślałam, że umrę! Łzy z oczu, woda z nosa, podrażnione podniebienie. Schowaliśmy się do galerii, ale średnio mi to pomogło i ostatecznie wróciliśmy do domu  Pójdziemy może dzisiaj albo jutro... W tym roku ma być podobno kiepsko dla alergików (i ja i TŻ jesteśmy na pyłki uczuleni). Ja ogólnie miałam potworną alergię kiedyś, ale później troszkę odpuściła (zwłaszcza w Krk gdzie sam beton). Niestety chyba po tych ostatnich deszczach jak buchnęło pyleniem to koniec... TŻ miał to samo co ja kilka dni temu. Dużo tego cholerstwa fruwa w powietrzu...
Śmieje się, że pogoda angielska nie dla każdego straszna  Przynajmniej alergii nie będziemy mieli - jeden plus! 
|
Biedna To na prawdę musi być ciężkie.
Cytat:
Napisane przez paula54
blue - pochwal się jakie buty kupiłaś 
Ja też w sobotę "zaszalałam" i przytachałam baletki za całe 34 zł. Ale co się musiałam od TŻta przy tym osłuchać "szybciej" "gorąco mi" "spać mi się chce"... eh te chłopy...
|
mój jak przestaje się odzywać to znaczy, że jest głodny i trzeba jak najszybciej wrócić do domu, albo skoczyć na jakiegoś fastfooda
|
|
|