Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 19:05   #477
agaszak
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Widzę piaski piaseczki, piękne

U mnie dziś Lovely Gloss like gel nr 401. Całość nic nie urywa, ale fajnie się mieni, w zależności od światła i kąta widzenia. Jest taki pomarańczowy, mieni się na różowo ogólnie raz jest jasny pomarańcz raz ciemniejszy, taki zmienny
Jeśli chodzi o kształt to na razie czekam aż troszkę podrosną, bo nie chce piłować ich na zero
Ładnie ładnie - i nawet kolorek sie podoba a ja nie bardzo za takimi

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
AnulaPPP jezusieniu boskie pazurki pokazałaś z tym motywem motyla myślałam, że zejdę na zawał i to w nieciekawych okolicznościach, bo obśliniona

Ewalucjo pięknie i cudnie

Agaszak mi też urwało wszystko

Alu bosz znów umarłam

i tam wcześniej dziewczyny pokazywałyście cudeńka nie cytowałam, bo się zgubiłam w tym labiryncie spamu bo burza mi przywędrowała, neta zbrakło i reset miałam, więc doopa
Dziekować

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Już pisałam, że dla mnie Twoje pazurki to migdałki idealne. Wy wszystkie macie taką wąską płytkę tylko ja ze szpadlami tutaj...wrrr
Będzie wena to się za to zabierzesz, teraz lepiej nie psuć

Serio wszędzie burza? U nas słońce napiernicza i jest błękitne niebo...w nocy padał deszcz, ale burzy chyba nie było.
Jakie szpadle co DMka nie pierd ehem dziel bo
Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Wiem wiem, już to robiłam pałeczkami, ale gdzieś nie całkiem się doczyściło :/ będę musiała spróbować jeszcze raz
Kup sobie pędzelek do żelu- taki ścięty z jednej strony - na allegro po8 złociszy lataja - sa bardzo precyzyjne i przy skórkach idealnie czyszczą no i zmywacz w pisaku tez pomocny

Leżem i pazurkami sie podniecam, moimi gwoli ścisłości chciałam zawiadomić
agaszak jest offline Zgłoś do moderatora