2013-06-10, 20:17
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Ale się wkurzyłam!
Poszliśmy z moim TŻ do katolickiej poradni życia rodzinnego, bo aby wziąć ślub kościelny potrzebne są zaliczone 3 wizyty- rozmowy tam. Czynne od 18, przyszliśmy 17.45. Kulturalna pani w wieku ok 55-60, powiedziała nam, że ona nie ma miejsc aż do drugiej połowy lipca [a my 20 lipca slub] i nas nie przyjmie i, żebyśmy sobie pojechali do jakiejś mieściny poza Kraków, bo w Krk szans nie mamy, by nas 3razy do tego czasu przyjęli. I poza tym, cytuję: "Trzeba było o ślubie pomyśleć zanim się w ciążę zachodziło".
Nie, żeby ona siedziała 15 minut przed czasem i czytała sobie, zgadnijcie co?.. "Fakt". Wszak mogła nas przyjąć.. No ale- po co? Skoro może nas upokorzyć i odesłać..
Wrrrr.. co za babsko.
|
My bylismy na jednym tylko spotkaniu, bo babka powiedziala, ze jak tak szybko mamy slub (29.06, a bylismy 20 maja czy cos takiego) to dwa spotkania nam w jedno zrobi. Prawda, ze siedzielismy z 3h, ale babeczka super mowila i byla mega sympatyczna. Sama z trojka dzieci, niestety wdowa... Ale jak widzicie tez sie trafiaja takie "normalne". Ostatnie spotkanie to zawsze tam jest podsumowanie obserwacji cyklu, wiec ja nie mialabym jak tego zrobic ^^ No i tyle 
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41251860]A pstryknęłam sobie zdjęcie 
Mamy 17 tydzień i spory bębenek [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
proszę 
|
Cytat:
Napisane przez Madzik 89
A to mój brzusio 
|
Dziewczyny, brzuszki piekne!! Ja koncze 15 tydzien i moj jest duuuzo mniejszy, ale w sumie wolalabym zeby z "wywalaniem" poczekal jeszcze tak trzy tyg. zebym za duzego brzusia na slub nie miala 
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Dziewczyny, ile się czeka na wyniki toksoplazmozy IgG i IgM? Bo ostatnio nie zrobiłam: zwyczajnie mi zapomnieli w punkcie pobrań oznaczyć  I muszę powtórzyć i zjawić się z wynikiem na wizycie 17.06. Jak zrobię w środę to zdążą być? Czy jakoś się długo na to czeka?
|
Ja czekalam jeden dzien. Rano o 7:00 bylam na badaniach i nastepnego dnia o 14:00 byly do odbioru Zalezy chyba od punktu i czy maja laboratorium na miejscu czy nie.
|
|
|