Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 20:28   #1894
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Crystal Noir polecała blekitne_niebo i oczywiście się zakochałam plus jeszcze wzdycham do Burberry London edp Twoim też się przyjrzę przy najbliższej okazji!

Muszę też Ci napisać, bo rozmawiałyśmy jakiś czas temu o naszych nieszczęsnych rozstępach, że kilka dni temu widziałam dziewczynę, myślę, że maksymalnie gimnazjalistkę, ubraną w krótką spódniczkę, a na nogach od kolan wzwyż zauważyłam czerwone duże rozstępy W szoku byłam. Dziewczynka ewidentnie miała kilka, jak nie kilkanaście kg nadwagi. Za kilka minut u kolejnej dziewczyny zauważyłam rozstępy od wewnętrznej strony kolan. Może też powinnam mimo wszystko pokazać po raz pierwszy nogi tego lata?

Pedicure z malowaniem? Jeśli tak, to na jaki kolor? Jak wrócę do domu to też zamierzam wybrać się na pedicure i zastanawiam się nad kolorem paznokci. Czy french jest in w tym sezonie? Zawsze na stopach miałach french latem, kolory preferuję na dłoniach. Jakie Wy nosicie?

Dziewczyny- zauważyłam na Schaffashoes, że Conversy są przecenione, niewiele, ale miejmy nadzieję, że to dopiero początek większych obniżek, bo chcę kupić jeszcze jakieś krótkie.
Też podobają mi się perfumy Burberry London i jeszcze Woman bodajże, ale to na jesień/zimę

Pokazuj nogi! Ja przez kilka lat nie nosiłam latem spodni krótszych niż rybaczki, bo straaaasznie wstydziłam się rozstępów (mimo, że były już blade). Rok temu na wyjeździe ze znajomymi zabrałam szorty do kolan i na miejscu kupiłam dwie pary króciutkich spodenek i nosiłam bez skrępowania, ale na wyjeździe. W tym roku stwierdziłam, że mam dosyć i jak jest ciepło, to chcę się ubrać stosownie do pogody, a nie wiecznie chować te nogi. Inna sprawa, że odkryłam balsamy brązujące, mix kremu z kropelką podkładu (dla mnie efekt wizualnie podobny do rajstop w sprayu, ale sama ich nie używałam), które wyrównują kolor skóry i rozstępy nie są tak widoczne. Siostra polecała mi zabieg jakąś głowicą, która rozmasowuje rozstępy aż do czerwoności, tak, że jest szansa ich zniwelowania, zmniejszenia, bo usunąć całkowicie się nie da. Póki co nie stać mnie na takie zabiegi, ale kiedyś może spróbuję.

Pedicure to mój ulubiony zabieg kosmetyczny W tym roku też postawiłam na czerwień na stopach Ale french też lubię - do opalonych stóp

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
http://kenzas.se/
OMG przepadłam ! Czemu u nas nie ma większości tych sklepów
Haha, dziewczyna ma na plecach taki sam tatuaż, jaki sama miałam sobie robić z 6 lat temu
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora