Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poświąteczne odchudzanie-zapisy od dzisiaj!!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-12, 20:56   #152
Rozterka
Rozeznanie

Dot.: Poświąteczne odchudzanie-zapisy od dzisiaj!!! :)

Cytat:
Napisane przez hibiskus Pokaż wiadomość
dziękuję Rozterko za postawienie do pionu. Tego mi było trzeba

dziś już zachowuję się jak porządna zdyscyplinowana wizażanka
teraz to mnie trzeba postawić do pionu - wypiłam lampkę białego wina - trzeba było oblać zakup nowego* samochodu

* jeśli 12 letnie auto można nazwać nowym

Cytat:
Napisane przez UsMiEcHnIeTa89 Pokaż wiadomość
Juz pogrubiam Wogole jak macie jakies uwagi co do listy to piszcie

Ja dzisiaj sie wazylam u pielegniarki szkolnej bo akurat mialam okazje i schudlam troche ponad 2kg Nie wiem czemu az tak duzo(jestem na diecie dopiero 4 dzien) bo zjadlam nawet batona ostatnio i sie nie pilnuje tak bardzo jak powinnam z jedzeniem Wazylam sie po sniadaniu i wypiciu malej butelki wody wiec nie wiem czemu tak jest, ale mimo to sie ciesze
lista od razu zrobiła się czytelniejsza
Gratuluję tych 2 kg

Cytat:
Napisane przez OOlciaa Pokaż wiadomość
ja musze sie przyznac,ze zgrezszylam: wczoraj zjadlam wilka pakechipsow i dzis "troszke" czekolady,ale zapewniam,ze to sie nie powtorzy
za karę

Cytat:
Napisane przez Blair Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mogę się jeszcze dołączyć ??

Jutro wyślę moją aktualną wagę i tą do której dążę , ponieważ zawsze waże się rano
pewnie, że mozesz Witam i trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez bielaczka Pokaż wiadomość
Ps. Bylam dzis w gosciach i nie poszczestowalam sie slodyczami moj sukces myslalam o Was i o naszym poswiatecznym odchudzaniu:P HEHE.. pozdrowka
gratuluję wytrwania - od małego sukcesiku do osiągnięcia celu

Cytat:
Napisane przez sorte Pokaż wiadomość
ja też wlasnie dzisiaj jestm jakoś dziwnie głodna cały dzień, wogole to mam ochotę zjeść całą zawartość lodówki... ledwo się powstrzymuję
ja mam tak samo - strasznie ciągnie mnie do pieczywa - a tego w diecie SB przez 2 tygodnie nie wolno jeść Trzymajcie za mnie kciuki, bo nie wiem, czy dam radę przez te 2 tygodnie

zapomniana...
Rozterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując