Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-10, 23:56   #880
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Nie umiem sie do was wbic i za wami nadazyc
Ryba-wspolczuje...ale taki stres nie jest dobry ani dla ciebie ani dla dziecka.Pomysl,ze twoje dziecko bedzie mialo teraz aniolka stroza,twoja babcie i ona juz zawsze bedzie sie nia opiekowala.

Mi tez dretwieja rece.Hemoroidy wrocily,pojawily sie po pierwszym porodzie.Ale narazie z nimi spokoj,pomogla dieta bogata w blonnik i owoce.

Maly ostatni tydzien ruszal sie bardzo a teraz od dwoch dni cisza poza jednym kopniakiem.Oszaleje zaraz..

Tez musze wymyslec co z synkiem.Narazie pyta,wie ze tam jest baby,tlumacze mu ze musi byc teraz duzym bratem,czytamy na ten temat ksiazeczki.Zobaczymy jak to bedzie.

Za 10 dni polowkowe,mam nadzieje,ze wszystko jest ok.

Jak tak ogladam wasze brzuszki,to mam watpliwosci czy ja aby blizniakow nie mam.. moj to juz wielkie brzuchol a nie brzuszek.Ciezko mi sie juz chodzi,pojawila sie rwa kulszowa,ciezko siedzi.Dzis po plazy co chwile zadyszke lapalam.A wczesniej bez problemow 15 km biegalam.
A bo wiesz jak człowiek w amoku sie rozpisze....
Oby dolegliwości szybko minęły
Malucha lenistwo ogarnęło jednym słowem
Już koniec urlopu?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora