2013-06-11, 08:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Napisane przez pani22ka
ślicznego masz synka Kasiu
buhahaha wczoraj zobaczylam w witrynie sklepowej jakas babe, patrzylam na siebie jak na obca osobe. nie podobal mi sie ten widok 
|
dziekujem
- co do Pani w Witrynie 
ale wam powiem bylam na tym disco - paczam a tam serio dwie GRUBE ( nie mylic z otyloscia ) babeczki tak jabe...ne ze szok - a jedna szpileczki czarne ( juz dziurawe rajstopki ) czerwone krotkie spodeneczki Potezny cyc na wierzchu .. - i kolezanka sie pyta ''boshe wiesz ale czy ona nie miala lustra'' - ja mowie * wiesz juz pijana jest wiec wszytsko jej jedno, jak wyglada* - ale wam powiem ze widok byl yhmm jakby to ujac 'Niesmaczny
Cytat:
Napisane przez klementyna1
A ja dzis moze zrobie te sławienne rogaliki...kupilam dzem jezynowy w Lidlu-pyyycha!
|
bd trzymala by sie udaly
Cytat:
Napisane przez anika_s
|
ad 1 - a co sie bede, polecam sie na przyszlosc :P
ad 2 - wiesz nie powiem ze bym Chciala wygladac tak ja ty - wiec siedz cicho 
Cytat:
Napisane przez Nyaa
Cześć 
Moje chłopy śpią, to mogę w spokoju się przywitać, bez obaw, że KTOŚ mi wykasuje wszystko
Kasia tak mi narobiłaś smaka na te rogaliki, że też je upiekłam. I co??? Przepadłam   pyszotka
 w piątek albo sobotę jedziemy z kolegą-specem od komputerów po nowego laptoka
Przed chwilą była u mnie pani sołtys z mojej wioski. Przyniosła Nikosiowi prezent na dzień dziecka, bo dzieciaki z wioski jadą na basen, a że on za malutki, to kupili mu zabawkę - takiego pluszowego jakby węża z zawieszkami 
|
ad 1 - korzystaj korzystaj
ad 2 - WIEDZIALAM ze bd smakowaly :p
ad 3 - za podejscie do kupna wlasnego Laptoka 
ad 4 - dla Pani Soltys za Podarunek
i witam sie w TEN PIEKNY SLONECZNY dzien - ale don't worry - JUTRO MA JUZ PADAC (85% ) - mowilam ze nic co dobre nie trwa wiecznie 
Mlody dzis ladnie spal i budzil sie o 3.15 o 5.00 i o 8.45 a karmilam o 20 zaraz po kapieli io 23.30 - teraz spi wiec mamusia je sniadnako - i lecim pozniej do Skatta - musze wziasc odpis aktu urodzenia - bo jak sie uda POLECIMY z mlodym do Stavanger na tydzien do znajomych .. no a ze paszport jeszcze nie przyszedl wiec musze miec akt urodzenia
|
|
|