Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-11, 14:25   #532
KaMilka4891
Zadomowienie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Znajoma była ostatnio na weselu mna którym nie było grane disco polo. Ogólnie wyglądało to jak koncert zespołu - wokalistka miała piękny głos, ale śpiewała w większości piosenki zagraniczne - Adele, Rihanna, Edith Piaf.
Starsze osoby w ogóle się nie bawiły, więcej osób siedziało przy stołach niż się bawiło.

Uważam, że w moim regionie wesele bez disco polo i innych typowo weselnych melodii się nie sprawdzi.
Masz rację, dlatego my z zespołem dogadaliśmy się tak, że disco polo owszem, ale w małych ilościach, i na pewno nie będzie ona tańczy dla mnie, ale będzie moja mała blondyneczka

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Kac Vegas 3 leci w kinach

Tż był wczoraj u lekarza i ten ból to korzonki są :/ ma L4 do piątku. Powinien lezec, a tu szybę pojechał wymienić

My jesteśmy taką parą u której disco polo nie przejdzie nawet po % ale będą napewno stare piosenki i generalnie lata 60-90 więc myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie

Mi na pierwszy taniec marzy sie Michael Jackson "I just can't stop loving you", K-ci&Jojo "All my life" albo ze Zmierzchu "Flightless bird". Kocham Zmierzch <3 i Roba <3 :torbq: ale to będzie zwykły przytulaniec

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ooooo zapomniałam o K-ci & Jojo, zaraz zapiszę do obowiązkowych piosenek

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Hej kochane
Potrzebuje rady. Muszę się szybko wyleczyć :/ W niedzielę wyjeżdżamy z TŻ-tem nad morze, a ja chora w pracy dostałam strasznych dreszczy, straciłam głos
Muszę byc zdrowa do soboty
ehh
Łóżko, miód, aspiryna czy jakieś inne teraflu (tylko naraz nie bierz wszystkiego) witamina c, czosnek i grzać się

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Cześć

Ja też chora...

U mnie tego sprayu nie było i wzięłam do ssania tantum verde żeby ten bół nieprzyjemny zlikwidować. Theraflu zatoki właśnie pije
Leżę w łóżku pod kocykiem, najgorsze jest to, że mieszkam z TŻ na poddaszu a jest dzisiaj słonecznie i muszę mieć wentylator włączony bo nie wyrobie, nie wiem czy to mi nie zaszkodzi ...Siedzę w innym pokoju niż TŻ bo on ma klimatyzator i to by mnie dobiło jeszcze bardziej...
Do tego mam @ i normalnie...czuję się strasznie
Mam chociaż wymówkę żeby z Wami posiedzieć bo i tak się nic nie nauczę
A okna nie możesz sobie uchylić?

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku i powoli nadrabiam

U mnie na Politechnice Warszawskiej nie ma chętnych na II stopień, więc pewnie by się zgodzili, bo róże już widziałam numery w dziekanacie

Dziewczyny znalazłam salę, w której się zakochałam ale jest 40km od Warszawy - myślicie, że to za daleko jeśli zorganizujemy transport?
Któraś z dziewczyn ma na salę 50 km, więc chyba nic się nie stanie jak Ty będziesz miała 40 tylko transport ludziom załatwcie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza z moim pięknym oparzeniem- dostałam maść, antybiotyk i mnie zaszczepili. Jak nie zacznie się goić to w poniedziałek mam się zgłosić do chirurga.
A coś kobito narobiła?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.