2013-06-11, 13:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Napisane przez KaEs
witaj olka1994  Jako jedyna tutaj jesteś już zamężna  super  a jak ma na imię Twoja pociecha?  Maj to fajny miesiąc na ślub  Masz juz coś załatwione oprócz wybrania daty?
Dzziewczyny co myślicie o tej sukni na OBRONĘ: http://www.signific.pl/sukienka-body...ami-id-34.html  Nie mam czasu na chodzenie po sklepach i szukania... 
|
uwazam ze swietna, z marynarka super bedzie, formalnie itp
Cytat:
Napisane przez wenedka
Ulubiona piosenka weselna mojego Tż- nawet sobie śpiewa czasem pod nosem 
Ale oczywiście, u nas jej nie będzie
Poza tym Tż uczy się przyśpiewek weselnych- ostatnio ćwiczyliśmy ''Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie....''
ollka1994, witaj
Powiem Wam, że trochę wkurza mnie moja druhna Ze względu na to, że nie mieszkam w PL, kontakt mamy ograniczony, a ona nie potrafi jakoś korzystać z dobrodziejstw techniki typu e-mail, FB i dość rzadko się odzywa.
Gdy jestem w PL, wszystko jest super, spotykamy się codziennie itp., ale gdy wracam do siebie, to tak jakby lekkiej amnezji dostawała. Już raz ją opitoliłam za to i bardzo mnie przepraszała, mówiąc, że nie zdawała sobie z tego sprawy. Wiązankę puściła jej też nasza wspólna znajoma, bo tak samo się zachowywała wobec niej.
Czasem mam wrażenie, że ona jest niereformowalna... 
|
ja mialam taka przyjaciolke. Niestety to, ze jestesmy na odleglosc, jej calkiem sie odwidzialo chyba i w ogole sie do mnie nie odzywala jak wrcalam do BE. Nie odzywam sie juz do niej bo po kilku razach nie bede sie prosic na sile 
Cytat:
Napisane przez Shiruvii
Ja nie biorę kamerzysty, ale nawet przy zdjęciach zaznaczyliśmy na umowie, że nie wyrażamy zgody na wykorzystanie naszych zdjęć w materiałach marketingowych studia.
Jedną fotografkę odrzuciliśmy właśnie z tego powodu. Miała strasznie głupio skonstruowaną umowę (m.in. konieczność zaakceptowania jej wizji zdjęć, brak możliwości wykorzystania zdjęć bez jej loga [wolno tylko miniaturki], brak możliwości kopiowania zdjęć na serwisy społecznościowe, poza tym powiedziała że obrabia i daje tylko te zdjęcia, które ona chce)  No i oczywiście nie było w ogóle dyskusji, żeby zdjęć na wrzucała na bloga i nie robiła albumu pokazowego. Nikomu bym jej nie poleciła, choć na targach robiła super wrażenie.
|
rozumiem, ze sie kiepsko dostosowuje, ale musisz wziac pod uwage, ze to jest jej wizytowka. twoj slub jest dowodem, ze pracuje (a nie kradnie zdjecia od kogos) i pracuje caly czas. Zawsze mozna uzgodnic, ze tylko kilka mozna udostepnic.
jezeli chodzi o miniaturki to ja tez tak robie. Jezeli wrzucisz do sieci duze zdjecie i bez loga, kazdy moze je ukrasc i przywlaszczyc jako swoje. A po co ci w sieci umieszczac duze zdjecia?
Duze zdjecia sa dla ciebie, do druku w domu. Nie rozumiem o co to oburzenie.
Co sadzicie o tym fotografie? http://www.sebastians.pl/
|
|
|