2013-06-11, 14:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Napisane przez Tasia34
Wracamy od ortopedy - kontrola bioderek wraz z usg wypadła bardzo dobrze 
W ogóle nie wiedziałam, że od razu usg będzie, fajnie 
Przy okazji spytałam o te wysypkę na klatce (ortopedy, ale czemu by nie  ) - to po prostu potowki 
|
super ! 
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
wiem że już o tym na poczekalni gadaliśmy ale dzieciaki już mamy przy sobie to może niektórym się zredukowały poglądy o wakacjach z takim małym dzieckiem. bo kurde z jednej strony chcialabym gdzieś jechać wygrzać dupsko, noi tż ma te 2 tyg wolnego ojcowskiego to co weźmie i będziemy się kisić w domu? ale kurde nie wiem. taki maluszek chyba nie może w upał cały dzień być na slońcu ? noi moje drugie zmartwienie że pojedziemy bez zadnych mm a mi pokarm zniknie 
|
ja mam nie zmienne zdanie ze mozna jechac ... jedynie wiadomo jesli gorąco to trzeba bedzie unikac tego największego upału od 12 .... -zalezy w jakie rejony sie trafi .... takemu maluchowi wszytko jedno gdzie wazne aby mama była .
Cytat:
Napisane przez klementyna1
|
ale o czym doładnie myslisz ? o emli ? bo jak tak to te po 5 ml nie są na recepte ...
Cytat:
Napisane przez pani22ka
|

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
zapomniałam napisać, że wczoraj po praz pierwszy Karol miał spać w nocy w swoim łóżeczku. zasnął ze mną przy cycku a potem mówię do tż żeby go przeniósł a ten że szkoda go, że jeszcze za mały  że w tym łóżeczku to jakby za karę i że on go weźmie do drugiego pokoju i z nim będzie spał  ale postawiłam na swoim i mały spał dalej w łóżeczku
Karol spał sobie w najlepsze a mi się jakoś tak dziwnie zrobiło bez niego w łóżku i wiecie co? wstawąłam do niego chyba z 10 razy zobaczyć czy śpi czy oddycha itd i w ogóle nie spałam dopóki nie obudził się na jedzenie  a tż to już w ogóle przezywał jakbyśmy go co najmniej wysłali do szkoły wojskowej na drugi koniec Polski 
|
hmmm no to musicie sami zdecydowac bo jemu chyba wszystko jedno .... Roszek zasypia sam w swoim ok.21.30 (czasem 22) i spi tak do ok.4 a potem biore do siebie i dalej z cycem kima . wszystkie dzieci tak spały ....
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
hm.... no właśnie się boje o ten piach że będzie mu wiało piachem.
ale co półroczne dziecko samolotem?
był kiedyś plan do Chorwacji autem ale nie udało nam się jeszcze auta zmienić 
|
mówię z doświadczenia -BO lataliśmy samolotem z małymi jeszcze dziecmi i autem tez raz jechaliśmy jak jeszcze autostrady nie było do chorwacji w jedną strone 27 godzin !!!!!! to była masakra ale dla nas -kuba wszystko przespał .więc samolotem o nieeeeebo lepiej a półroczne dziecko nie jest wcale takie małe juz .Nina była w Turcji jak miała pół roku .samolotem .
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891
Witamy sie. Ja i od jutra 3 miesięczny Tomciu.
|

Cytat:
Napisane przez Moderna
Dzis rano polozylam okruszka pierwszy raz na macie - wpatrywal sie w czarnego pingwinka prawie godzine
"O jakie to straszne" - "Aaaa to tylko pingwin  "
|
super foty 
zwazyłam Roszka - ma juz 6650 ale długasny jest i tak kombinuje dopiero czerwiec ,na lato musze kupic rozmiar 74 ale one takie jakies szerokie ....
no nic musze obiad skombinowac bo niedługo baseny .....
|