Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-11, 14:36   #2193
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość

hm...

od teściowej jak była
hm.... no właśnie się boje o ten piach że będzie mu wiało piachem.
ale co półroczne dziecko samolotem?
był kiedyś plan do Chorwacji autem ale nie udało nam się jeszcze auta zmienić
No Chorwacja spoko bo tam nie jest tak gorąco jak w Grecji czy płd Włoch no i nie ma piasku i jest masa cienia. A może Wam ktoś auto pożyczy ? Rodzice czy coś ? Od nas z południa samymi autostradami i w Chorwacji będziecie w 12 h spokojnej jazdy. A teraz w ue więc nie ma korków na granicy. Albo samolotem jakieś tanie linie latają do Dubrovnika.

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość

Jak zaczyna krzyczeć/piszczeć to próbowałam to przetrwać zeby sama zasnęła ale się nie da:/ muszę do niej podejść ewentualnie przewrócić na drugi bok, troche pogłaskać i w końcu zaśnie. Czasami otwiera oczy a czasami nie. Nie wiem czemu tak się dzieje...przez to wybudzanie boli mnie głowa w ciągu dnia i jestem padnięta. Bo nie dość, że budzi się na jedzenie 3 razy i je z butli średnio pół godziny to jeszcze takie przerywniki mi funduje od jakiegoś czasu...
To nie mam pojęcia, może któraś z doświadczonych Mamuś coś wie

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
zwazyłam Roszka - ma juz 6650 ale długasny jest i tak kombinuje dopiero czerwiec ,na lato musze kupic rozmiar 74 ale one takie jakies szerokie ....
Ja już mam 74 i większe 68... na długość dobre, a na szerokość we wszystkim pływa... wygląda jak w ciuchach po grubszym bracie

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

a moglabys poprosic go zeby napluł do słoika i te surowice poslac do mnie na Krowodrze???? zlece szczepionke i mu wstrzykne spiocha
Torres od 6ej nie spi. oczy ledwo widoczne, ale walczy.... tylko przy cycu lekka kima, wiec dostawiam juz 7 raz... aaaaaaaaa
oczywiscie wyszlismy na spacer (wyjscie na ponton byloby wlasciwsze), ale dalam rade tylko godzine i 2o minut. cala jestem mokrutka a on spal tylko troche.... aaaaaa
coś za coś...mój za to oka nie zmruży o ile ja się z nim nie położe jak jest ładnie.... chociaż przy obecnej aurze chyba moja opcja lepsza, a wiesz że tak spojrzałam przez okno w kuchni i sobie pomyślałam..." ciekawe czy panika dziś też wyjdzie"