2013-06-11, 14:36
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
hm...
od teściowej jak była 
hm.... no właśnie się boje o ten piach że będzie mu wiało piachem.
ale co półroczne dziecko samolotem?
był kiedyś plan do Chorwacji autem ale nie udało nam się jeszcze auta zmienić 
|
No Chorwacja spoko bo tam nie jest tak gorąco jak w Grecji czy płd Włoch no i nie ma piasku i jest masa cienia. A może Wam ktoś auto pożyczy ? Rodzice czy coś ? Od nas z południa samymi autostradami i w Chorwacji będziecie w 12 h spokojnej jazdy. A teraz w ue więc nie ma korków na granicy. Albo samolotem jakieś tanie linie latają do Dubrovnika.
Cytat:
Napisane przez LiwkaO
Jak zaczyna krzyczeć/piszczeć to próbowałam to przetrwać zeby sama zasnęła ale się nie da:/ muszę do niej podejść ewentualnie przewrócić na drugi bok, troche pogłaskać i w końcu zaśnie. Czasami otwiera oczy a czasami nie. Nie wiem czemu tak się dzieje...przez to wybudzanie boli mnie głowa w ciągu dnia i jestem padnięta. Bo nie dość, że budzi się na jedzenie 3 razy i je z butli średnio pół godziny to jeszcze takie przerywniki mi funduje od jakiegoś czasu...
|
To nie mam pojęcia, może któraś z doświadczonych Mamuś coś wie 
Cytat:
Napisane przez nestelle
zwazyłam Roszka - ma juz 6650 ale długasny jest i tak kombinuje dopiero czerwiec ,na lato musze kupic rozmiar 74 ale one takie jakies szerokie ....
|
Ja już mam 74 i większe 68... na długość dobre, a na szerokość we wszystkim pływa... wygląda jak w ciuchach po grubszym bracie 
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------
Cytat:
Napisane przez pani22ka
a moglabys poprosic go zeby napluł do słoika i te surowice poslac do mnie na Krowodrze???? zlece szczepionke i mu wstrzykne spiocha  
Torres od 6ej nie spi. oczy ledwo widoczne, ale walczy.... tylko przy cycu lekka kima, wiec dostawiam juz 7 raz... aaaaaaaaa
oczywiscie wyszlismy na spacer (wyjscie na ponton byloby wlasciwsze), ale dalam rade tylko godzine i 2o minut. cala jestem mokrutka a on spal tylko troche.... aaaaaa
|
coś za coś...mój za to oka nie zmruży o ile ja się z nim nie położe jak jest ładnie.... chociaż przy obecnej aurze chyba moja opcja lepsza, a wiesz że tak spojrzałam przez okno w kuchni i sobie pomyślałam..." ciekawe czy panika dziś też wyjdzie"
|
|
|