chyba nie chcecie brac w takim razie ślubu w kościele????
jak może ślub tyle kosztować???

nas kosztowałby jakies 100zł - opłata urzedowa+ ja musze wziac zaswiadczenie ze swojego usc, bo jestem z innego miasta, ale chcemy w dworku wiec plaicmy 400zl...
i uwazam, ze to jest kwota w porzadku - wynajmujemy jakby nie było na ten czas salę, urzednik musi dojechac, spoko... ale w kosciele po 1000zł/././???
jestem w szoku, ze dał Ci zwolnienie do 30.06... z jakiego powodu? Jakie masz stadium choroby? na depresje przysługuje ponoć tydzien i kropka, takze i tak zrobił CI przysluge. Jesli nie masz mozliwosci isc na terapie, to nic bierz leki, pilnuj wizyt i powinno byc ok. Nie zraz sie jak przez jakis czas nie bedziesz miałą efektów, a wrecz bedziesz sie gozej czuła, rozdrażniona, senna, poddenerwowana. Bedzie ok, trzymaj sie tego

powodzenia
ok zmobilizowałam sie i wrzucam foto mojej sali przystrojonej na wesele

to tylko część jadalna, po drugiej stronie za kolumnami jest czesc taneczna

Jakie kolorki do niej pasują? Doradźcie

Myślałam o brzoskwini pastelowej i mięcie

ten fiolet też fajnie wygląda. Z sensownych kolorow mają jeszcze wstążki w jasnej zieleni. Pomarancze, bordo, czerwienie odpadają, bo nie lubie ciepłych kolorów.
Jesli któraś miała by ochote zobaczyc moje wstepne wzory zaproszen prosze o info wysle na pw linka, jak Opiumalfa