Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-11, 17:13   #596
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
chyba nie chcecie brac w takim razie ślubu w kościele????

jak może ślub tyle kosztować???
nas kosztowałby jakies 100zł - opłata urzedowa+ ja musze wziac zaswiadczenie ze swojego usc, bo jestem z innego miasta, ale chcemy w dworku wiec plaicmy 400zl...
i uwazam, ze to jest kwota w porzadku - wynajmujemy jakby nie było na ten czas salę, urzednik musi dojechac, spoko... ale w kosciele po 1000zł/././???

jestem w szoku, ze dał Ci zwolnienie do 30.06... z jakiego powodu? Jakie masz stadium choroby? na depresje przysługuje ponoć tydzien i kropka, takze i tak zrobił CI przysluge. Jesli nie masz mozliwosci isc na terapie, to nic bierz leki, pilnuj wizyt i powinno byc ok. Nie zraz sie jak przez jakis czas nie bedziesz miałą efektów, a wrecz bedziesz sie gozej czuła, rozdrażniona, senna, poddenerwowana. Bedzie ok, trzymaj sie tego powodzenia

ok zmobilizowałam sie i wrzucam foto mojej sali przystrojonej na wesele to tylko część jadalna, po drugiej stronie za kolumnami jest czesc taneczna Jakie kolorki do niej pasują? Doradźcie Myślałam o brzoskwini pastelowej i mięcie ten fiolet też fajnie wygląda. Z sensownych kolorow mają jeszcze wstążki w jasnej zieleni. Pomarancze, bordo, czerwienie odpadają, bo nie lubie ciepłych kolorów.

Jesli któraś miała by ochote zobaczyc moje wstepne wzory zaproszen prosze o info wysle na pw linka, jak Opiumalfa
ja poproszę o pw

co do kolorów to brzoskwinia powinna pasować nie wiem ale ostatnio mam fazę na mocny kolor tak i tu bym dała jakiś mocny ożywczy kolor

a co do ceny ślubu to nie wiem ile u nas ksiądz bierze - zapytamy siostry tż bo ona tam brała ślub ale najchętniej opłatę tak do 600zł bym dała..

Opiumalfa
mnie się zdjęcia podobają mają swój klimat

misiadełko a nie możesz adaptować jakiegoś projektu któy jest najbardziej zbliżony do twej wersji?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-06-11 o 17:15
anannke jest offline Zgłoś do moderatora