2013-06-11, 22:44
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
3 dni i 5 msc 
|
<3
Cytat:
Napisane przez hope01
a co! też Wam różnicę wstawię 
|
<3
Cytat:
Napisane przez marta00537
buu ja się codziennie udzielam, zostałam usunięta tak samo jak djerba i onnella, one dostały zaproszenie a ja nie
Szaja nasze dzieci z jednego dnia i mój Filip też się nie przekręca w żadną stronę. Jak leży na brzuchu to ni chuhuhuh, nawet nie próbuje. A jak leży na plecach to się zaczął wyginać tak jak kiedyś Pietraszko Lady. Może szybciej się przekręci z pleców na brzuszek 
|
moja tez nie na boki tak i to bardzo raz nawet jej pomoglam to wskoczyla na brzuszek
ale moja w ogole nie cieroi na brzuchu moze dlatego
ale mnie to nie martwi
kazde dziecko ma swoje tempo
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
dziewczyny,
udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przyjęli mój wniosek o dodatkowe dwa tygodnie z wyjaśnieniem!!!!
i mam łącznie 4 tygodnie tak jak powinno byc!!!!!!!     : jupi:
teraz lecę po kaszke holle, później obiad, bede wieczorkiem to sobie spokojnie poczytam.
widziałam tylko na szybko, że spotkanko było- super!!   fajnie, że się poznałyscie na żywo. 
|
   : jupi:  :j upi:  :ju pi:  :jup i:
strasznie sie ciesze a teraz pamietaj 17 czerwca pisz o dodatkowe uzupelniajace 2 tygodnie i urlop rodzicielski 26 tygodni
Cytat:
Napisane przez marsi11
tak ale rozświetlaczem poza twarzą można fajnie zrobic dekold i kości obojczyka
nie wiem jaka masz karnacje ale jakbyś chciała to mogę Ci oddać na spróbowanie rozświetlacza benefit high coś tam coś tam, w kolorze różowym mam go już dość dlugo i jakoś nie używam zostało niewiele a Tobie może się przyda
nie wiem czy znasz ten kosmetyk?
|
marsi podawalas mi kiedys link z ktorego uczylas sie robic kresk na oczach
masz go jeszcze bo dodalam do ulubionych ale nie mam 
dziewczyny
moj dziec nie chce w wozku tylko na raczki ja porzenisolam sie juz do spacerowki raz probowalalam w spacerowke na brzuszek bo mam taka siatke jak szaje z przodu ale placz
po obejrzeniu filmiku szaji dzos tak zrobilam ale wytrzymala 5 minut porozgladala sie a ze wioch to nic ciekawego i w placz
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------
wysylam list wiecie do kogo od nas z watku
UPRZEJMIE DONOSZEM, ZE DZIEWCZETA TE OTO przekraczaja predkosc w pisaniu i nalezy im sie mandat w wysokosci bardzo wysokiej
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------
kurcze obieclalam sobie juz ktorys raz ze pojde spac przed 24
ale jak zepnę pośladki to może jeszcze zdąże
|
|
|