Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 09:36   #672
izaa29
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4127830 7]
Hm... Na zdjęciach (jak pokazywałaś tamte dłuższe, zaokrąglone) to tak wyglądało, chodzi mi o tą nieprzyrośniętą, białą część oczywiście. Wiesz co, to ja Ci powiem jeszcze tylko jedną rzecz i przestaję się mądrzyć - nie zniechęcaj się od razu. Ponoś kształt, zobacz czy wygląda inaczej kiedy ręce i paznokcie były np długo moczone w wodzie... (na pewno, paznokcie się wtedy rozprostowują i łopatkują; ja jak mam nadmiernie przesuszone to z kolei tunel jest zawinięty w rulon aż do przesady) Jak zobaczysz coś nie tak to podpiłuj za jakiś czas. To samo dotyczy migdałków, nikt od razu nie piłuje idealnie i trzeba się swojego kształtu nauczyć.
[/QUOTE]

To nie jest mądrzenie Cenię sobie wszystkie wasze rady

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
dziękuję
noo ciekawa jestem tego piaseczka na Twoich paznokciach
Prawdopodobnie pójdzie w ruch jako pierwszy ale to tak koło weekendu, nie chciałabym co 2 dzień ich malować

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Ojojoj, nie mój kolor
Pazurki ładniejsze niż ostatnio, że może dlatego, że podrosły Ale żeby podrasować kształt, nie trzeba od razu piłować na zero
Tylko nie wiem co z nimi zrobić, tzn jak je podpiłować żeby miały ładniejszy kształt? Kciuk u lewej ręki musi i tak podrosnąć bo ma w prawym "rogu" widoczne resztki poprzednich jajo-migdałów. Jakieś rady?

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
U mnie zapowiada sie ukrop. Idzie nowy strój w ruch

Fajne lakierki
A u mnie dalej niema piasków z GR
Dzięki wzajemnie
Zazdroszczę urlopu Przede mną jeszcze jeden egzamin w przyszłym tyg

Ja te piaski z GR znalazłam przypadkiem, przy takim ryneczku, taki malutki sklepik z kosmetykami, jakoś tak weszłam patrze a tam lakiery GR, przeróżne piaski, te taki jakby niteczki, również są te z serii Jolly Jewels, Rich Color, a także seria Paris, wejść tam, to można zbankrutować
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora