2013-06-12, 09:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4127830 7]
Hm... Na zdjęciach (jak pokazywałaś tamte dłuższe, zaokrąglone) to tak wyglądało, chodzi mi o tą nieprzyrośniętą, białą część oczywiście. Wiesz co, to ja Ci powiem jeszcze tylko jedną rzecz i przestaję się mądrzyć - nie zniechęcaj się od razu. Ponoś kształt, zobacz czy wygląda inaczej kiedy ręce i paznokcie były np długo moczone w wodzie... (na pewno, paznokcie się wtedy rozprostowują i łopatkują; ja jak mam nadmiernie przesuszone to z kolei tunel jest zawinięty w rulon aż do przesady) Jak zobaczysz coś nie tak to podpiłuj za jakiś czas. To samo dotyczy migdałków, nikt od razu nie piłuje idealnie i trzeba się swojego kształtu nauczyć.
[/QUOTE]
To nie jest mądrzenie Cenię sobie wszystkie wasze rady
Cytat:
Napisane przez smoothly
dziękuję 
noo ciekawa jestem tego piaseczka na Twoich paznokciach 
|
Prawdopodobnie pójdzie w ruch jako pierwszy ale to tak koło weekendu, nie chciałabym co 2 dzień ich malować 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Ojojoj, nie mój kolor 
Pazurki ładniejsze niż ostatnio, że może dlatego, że podrosły  Ale żeby podrasować kształt, nie trzeba od razu piłować na zero 
|
Tylko nie wiem co z nimi zrobić, tzn jak je podpiłować żeby miały ładniejszy kształt? Kciuk u lewej ręki musi i tak podrosnąć bo ma w prawym "rogu" widoczne resztki poprzednich jajo-migdałów. Jakieś rady? 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Cześć dziewczyny 
U mnie zapowiada sie ukrop. Idzie nowy strój w ruch
Fajne lakierki
A u mnie dalej niema piasków z GR 
Dzięki wzajemnie
|
Zazdroszczę urlopu Przede mną jeszcze jeden egzamin w przyszłym tyg 
Ja te piaski z GR znalazłam przypadkiem, przy takim ryneczku, taki malutki sklepik z kosmetykami, jakoś tak weszłam patrze a tam lakiery GR, przeróżne piaski, te taki jakby niteczki, również są te z serii Jolly Jewels, Rich Color, a także seria Paris, wejść tam, to można zbankrutować
|
|
|