2013-06-12, 10:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko
Mell, u nas tak samo. On na wszystko ma czas i "spokoooooo' Aha jasne, dalam mu liste, mowie, moze sam ogarniesz winietki, rozsadzenie stolu, florystke, wybor piesni, poszukasz hotelu dla gosci, co Ty na to? I nagle sie uspokoil i sam wczoraj pojechal garnitur odebrac.
|
No właśnie. Ale ja się nie odzywam nic. Dopóki on pierwszy nie ruszy tego tematu to ja nie kiwnę palcem. Faktycznie powtarzałam mu setki razy kilka spraw które trzeba koniecznie już załatwić, a on tego nie zrobił, albo nie miał czasu, albo się ociągał, więc chyba to moje "zrzędzenie" było uzasadnione. Miałam w tym tygodniu dzwonić do kamerzysty i zespołu, ale nic z tego. Niech się dzieje co chce. Jak sam nie zacznie tematu to ja pierwsza nie zadzwonię. A garniturze może iść takim jak ma, jeśli nie chce mu się jechać i uważa, że jest czas. Ja tam się swoją suknią przejmuję, jeśli on ma czas, to proszę bardzo, najwyżej będzie sam jeździł tydzień przed za wszystkim.
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------
Cytat:
Napisane przez poziomkapaula
Czy ja się dziś z Wami już witałam?? Chyba nie
No więc: dzień dobry
Wczoraj udało nam się załatwić dokumenty w USC, oczywiście nie obyło się bez pomyłki w nazwisku TŻ, ale to standard 
Chciałam też przy okazji zajrzeć do mojego salonu sukien i co? Zamknięte  Trochę się później zestresowałam, bo już miałam czarne scenariusze jak to zwinęli interes i nic p tym nie wiem i zostałam bez sukni
Ale pani z salonu mnie ciut uspokoiła, bo podobno teraz, w okresie odbiorów, niektóre salony tak mają, że wcześnie zamykają (a ja byłam jakieś pół godz. przed zamknięciem).
Poszłam, żeby się o welon spytać. W dwóch salonach obok powiedziały mi babki cenę: 70 i 95 zł. Welon mgiełka, bez żadnych ozdóbek, długość mniej więcej do łokcia. Chyba to nie zbyt drogo??
|
za USC
Za welon to dobra cena
|