Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 11:30   #1608
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za racjonalne podejście do sprawy Nie cytowałam wszystkiego bo mi przekroczyło Ja schizuję potwornie na takie rzeczy. Brat u mnie został na noc Marsi mój mąż pewnie dopiero w piątek wróci, aczkolwiek istnieje opcja, że tylko po rzeczy i dalej wraca swoją drogą we Wrocławiu siedzi
hm hm Marsi, bierzemy go na kawę?

ja też się boję, jak ktoś się po klatce kręci, tutaj jakoś o tym nie myślę, bo jest ochrona i domofon, ale jak mieszkałam u siebie w mieście i sama w mieszkaniu zostawałam, przychodził wieczór to nic, tylko słyszałam jak mi ktoś pod drzwiami sterczy... psychika...

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Illusion, więc tak - parabenów i PEGów nie ma, są inne konserwanty i emulgatory, są substancje z grupy Cetereth, których nie powinno się stosować przy podrażnieniach i ranach, a więc przy odparzeniu te chusteczki będą piekły w pupcię. Alkoholu czystego jako tako nie ma, ale są pochodne alkoholowe, chociażby gliceryna. Ogólnie skład nie jest długi, ale ma w sobie trochę dziwnych substancji, podejrzanych, które nie muszą się znajdować w chusteczkach dla maluszków...
black, a te huggiesy zielone to takie dobre są na prawde?

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-12 o 11:32
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora