2013-06-12, 11:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Napisane przez szklanka19
Dzięki dziewczyny za racjonalne podejście do sprawy  Nie cytowałam wszystkiego bo mi przekroczyło  Ja schizuję potwornie na takie rzeczy. Brat u mnie został na noc Marsi mój mąż pewnie dopiero w piątek wróci, aczkolwiek istnieje opcja, że tylko po rzeczy i dalej wraca  swoją drogą we Wrocławiu siedzi 
|
hm hm Marsi, bierzemy go na kawę?  
ja też się boję, jak ktoś się po klatce kręci, tutaj jakoś o tym nie myślę, bo jest ochrona i domofon, ale jak mieszkałam u siebie w mieście i sama w mieszkaniu zostawałam, przychodził wieczór to nic, tylko słyszałam jak mi ktoś pod drzwiami sterczy... psychika...
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Illusion, więc tak - parabenów i PEGów nie ma, są inne konserwanty i emulgatory, są substancje z grupy Cetereth, których nie powinno się stosować przy podrażnieniach i ranach, a więc przy odparzeniu te chusteczki będą piekły w pupcię. Alkoholu czystego jako tako nie ma, ale są pochodne alkoholowe, chociażby gliceryna. Ogólnie skład nie jest długi, ale ma w sobie trochę dziwnych substancji, podejrzanych, które nie muszą się znajdować w chusteczkach dla maluszków...
|
black, a te huggiesy zielone to takie dobre są na prawde?
Czas edycji: 2013-06-12 o 11:32
|
|
|