Wątek
:
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-06-12, 12:22
#
7649
Olivkaa200
Zakorzenienie
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez
unsafe_girl
A tak w ogóle to wczoraj stuknęło mi 4 miesiące
To ja poprosze ladie o fotki
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------
Cytat:
Napisane przez
ladybarque
a czy któraś z was ma anatomki jak ja czy wszystkie mają okrąglaski? Bo te anatomki to wiem że są twardsze, ale czy zawsze tak z góry będą nienaturalnie "odstawać" jak kulki
? czy troszkę zejdą niżej i zmiękną (chodzi mi głównie o widok od góry)
Jamam anatomki
spokojnie wszystko dojdzie do siebie daj im czasu
moje nic sie nie odznaczaja tylko ja mam wiecej cialka a to wiadomo jest inaczej
ja jeszcze brałam antidol to niby na zeba ale mi pomagalo bez recepty dostaniesz bralam to i ketonal na zmiane bo ketonal co 6 godzin tylko mozna brac
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------
scheherezade
czekam na zdjęcia Twojej sylwetki ktore obiecalas rano
lubie Cie ogladac
))
ladybarque
kochana spokojnie wszystko dojdzie do siebe teraz nawet okraglaski nie sa jak kule wiec tym sie nie martw
nie zagladaj do nich przez tydzien staniczka nie wolno sciagac
ja ich nie ogladalam przez tydzien zobaczylam dopiero na zdjeciu szwów i nie zaluje bo bym pewnie sie czeplena nie raz
bedzie dobrze
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------
dziewczyny wstawilam zdjecie moich ust przed powiekszeniem prosze zerknijcie i powiedzcie czy je robic bo mam straszny metlik w glowie
bo moze to wcale niepotrzebne
27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Olivkaa200
Znajdź więcej postów Olivkaa200