Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 12:22   #7649
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to wczoraj stuknęło mi 4 miesiące
To ja poprosze ladie o fotki

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
a czy któraś z was ma anatomki jak ja czy wszystkie mają okrąglaski? Bo te anatomki to wiem że są twardsze, ale czy zawsze tak z góry będą nienaturalnie "odstawać" jak kulki ? czy troszkę zejdą niżej i zmiękną (chodzi mi głównie o widok od góry)
Jamam anatomki spokojnie wszystko dojdzie do siebie daj im czasu moje nic sie nie odznaczaja tylko ja mam wiecej cialka a to wiadomo jest inaczej ja jeszcze brałam antidol to niby na zeba ale mi pomagalo bez recepty dostaniesz bralam to i ketonal na zmiane bo ketonal co 6 godzin tylko mozna brac

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

scheherezade czekam na zdjęcia Twojej sylwetki ktore obiecalas rano lubie Cie ogladac))

ladybarque kochana spokojnie wszystko dojdzie do siebe teraz nawet okraglaski nie sa jak kule wiec tym sie nie martw nie zagladaj do nich przez tydzien staniczka nie wolno sciagac ja ich nie ogladalam przez tydzien zobaczylam dopiero na zdjeciu szwów i nie zaluje bo bym pewnie sie czeplena nie raz bedzie dobrze

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

dziewczyny wstawilam zdjecie moich ust przed powiekszeniem prosze zerknijcie i powiedzcie czy je robic bo mam straszny metlik w glowie bo moze to wcale niepotrzebne

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora