2013-06-12, 12:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez gosiulka22
dokładnie, każdy z jakimiś dobrymi radami  Ja się aż rak nie stresuje bo myślę sobie że widocznie Mała jeszcze nie gotowa na świat choć po terminie. JAk się nic nie zacznie to idę w poniedziałek do szpitala to będzie 9 dni po terminie to mnie straszą czy się nie boję, czy nie za późno itp. Jeśli normalnie czuje Małą to nie myślę bez sensu w szpitalu siedzieć
Ty masz ten plus że jeszcze jesteś przed terminem. Mi się dopiero telefony zaczęły po sobocie
|
ciocie dobra rada Nie ma to, jak pocieszac cięzarną.
Cytat:
Napisane przez joooasia
współczuję Wam tych telefonów... jak to dobrze, że do mnie jeszcze nie wydzwaniają... jedynie koleżanka już nie może się doczekać i codziennie na FB pyta czy już  ale ona na szczęście nie jest uciążliwa 
co do prac domowych - w sobotę wysprzątałam całą łazienkę. Już nie miałam siły na nic po tym szorowaniu wszystkiego. I co? I nic! Spuchłam tylko jak Fiona i kręgosłup mnie bolał bardziej niż zwykle...  W niedzielę wybraliśmy się jednak na spacer. Przeszliśmy cały kawał drogi, pod górkę i z górki, zaliczyliśmy lody i posiadówkę na ławeczce nad stawem. I co? No oczywiście nic! Spuchłam tylko jak dwie Fiony  aż się małż przestraszył...
Doszłam więc do wniosku, że synek pewnie ma charakterek po mnie i jest uparty tak samo jak ja i wyjdzie wtedy, jak on będzie miał ochotę, a nie kiedy ja sobie zażyczę... 
|
Uwielbiam CIę
Cytat:
Napisane przez humpback
czemu? u mnie póki co nie pada, i strasznie mnie to cieszy  właśnie nastawiłam kolejną porcję prania
współczuję ciągłych pytań - mi wystarczy słuchanie 'a jak się czujesz?'..
ale ty masz jeszcze czas 
|
U mnie tez nie pada, ale słonka tez nie ma... Ani za bardzo ciepła.
Kochana no właśnie: mam jeszcze czas. Ale dla ludzi z otoczenia ja jestem taka duża, że już od dwóch tyg męczą, kiedy ide do szpitala a długo jeszcze bla bla bla.
Mój brat : TY jeszcze nie urodziłaś?? Najpierw Cię strasza, że nie donosisz, leżysz, a teraz przenosisz?? Co on się nie zna??
I właśnie te pytania strasznie irytują. Bo tak, to jest ok. Nie puchnę. Nie boli kręgosłup etc.
Poleżałam sobie 1,5 h z zamkniętymi oczkami
|