2013-06-12, 15:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Napisane przez Margot156
Dziewczynki mam takie pytanko trochę osobiste, ale nie wiem gdzie indziej mogłabym się spytać... a mianowicie jak tam wasze libido? Bo ja osobiście mogłabym z osobistego nie schodzić i zastanawiam się czy to normalne czy mi coś odbiło? Nawet osobisty robi już wielkie oczy i z radością twierdzi że ciąża to była najlepsza decyzja w naszym życiu...
|
moje libido... <--- tak je mogę określić w I trymestrze seks mógł dla mnie nie istnieć, ył raz a 2-3 tygodni a teraz w II trymestrze nie wiele się poprawiło, choć czasami jest tak że przez parę dni pod rząd mam chęć, a potem może przez 2 tygodnie nie być najczęściej dopiero nabieram ochoty jak TŻ zacznie mnie zaczepiać 
Cytat:
Napisane przez maomami
lineczka gratuluję zakończenia sesji i zazdroszczę, ja niestety obronę chyba jednak będę miała we wrześniu, jakoś się będę musiała dotoczyć.
|
dziękuję noo jakoś będziesz musiała dać radę ;]
Cytat:
Napisane przez maomami
A żeby nie było to też się pochwalę domkiem Zuzanki. W sumie chyba nie urósł jakoś w ostatnim czasie.
|
oo jaki fajowy 
Cytat:
Napisane przez niunia32
fajne brzuski
co do pieluszek, to DADY są bardzo fajne 
ale wiadomo Pampersy lepsze...
używałam ostatnio dla malej Pampersy sleep&play, też nie najgorsze, fajne cieniutkie, nie czuć pieluszki na dupce, ale trochę przeciekały....
|
moja bratowa używała Pampersów i jej za każdym razem przeciekały, a wiadomo że nie zmieniała ich po 8 godzinach noszenia przez dziecko
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".
Nela 5/11/13
|
|
|