Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Napisane przez medsik
Mam HTC 8S i powiem Ci, że jest niesamowicie wadliwy.
Są ogromne problemy z kartą SD (odłącza się), zdarza się, że się zatnie i resetuje się przez pół h (i tu trzeba niestety walnąć hard reseta). Sama idea windows phone jest świetna, więc mogę Ci polecić jakąś kolorową Nokię Lumię (nieważne którą, wszystkie są mega).
Reszta prócz nokii 603 widzę, że jest na Androidzie, więc się nie wypowiem, bo wyleję strasznie dużo jadu na te telefony 
|
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka
Ja mam HTC Desire (ale zwykły, bez żadnej literki) i jestem bardzo zadowolona. Co konkretnie chciałabyś wiedzieć? 
|
Cytat:
Napisane przez Cara_Mel
Dziewczyny od wieszaków - jakie, gdzie i u kogo? Bo i tak wieszaki miałam kupować, to może bym się podpieła, pod Wasze zamówienie.
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41283817]Przede wszystkim odpowiedz sobie na pytanie do czeg telefon potrzebujesz, bo od tego uzależnia się wielkość wyświetlacza, parametry z procesorem na czele, gadżety, itd. Osobiście w życiu nie kupiłabym żadnego telefonu, który nie jest na Androidzie albo na IOS. Inne systemy operacyjne są bardzo wadliwe i nierozwojowe. Nie są aktualizowane, błędy nie są naprawiane.
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------
Ja bym brała na Twoim miejscu HTC Desire [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Malla
Kolega z pracy ma HTC One V i nie poleca. Jest nowy, nie ma zainstalowanego shitu, a wiesza się, muli, często nie zapisuje zmian albo przywraca stare.
|
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
Zgadzam się, wszystko z windows phone i systemami własnymi odpada - obecnie smarfon = aplikacje, a te są w dużych i darmowych ilościach tylko na dwa systemy - androida i iOs. Ja osobiście iOSa nie lubię, ani żadnych urządzeń applowych, bo uważam, że cena jest nieadekwatna do tego co się dostaje, ale to już kwestia gustu, bo swoją funkcję spełniają dobrze.
Z HTCkami jest tak, że niektóre modele są lepsze, niektóre gorsze. Moim zdaniem tańsze HTCki są słabe, te droższe modele już są fajne, HTC Desire jest w porządku
Ale ja na Twoim miejscu brałabym Samsunga GA2, nowe samsungi są super, sama mam Samsunga Galaxy S2 i jest ekstra.
|
Dzięki za opinie 
Przyznam się, że wizualnie najbardziej spodobała mi się Xperia, akurat o niej żadna nie pisała. Do Lumii musiałabym trochę dopłacić.
Telefon służył mi do tej pory głównie do pisania i dzwonienia, słuchania muzyki. Teraz chciałabym miec wygodny dostęp do internetu, jakieś aplikacje. Nie zależy mi na specjalnych bajerach bo i tak bym ich pewno nie używała. Chciałabym żeby był w miarę nieproblemowy, nie wieszający się bo niecierpliwa jestem 
Caramel ja zamawiam welurowe http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21858625
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka
Mój przeżył sporo upadków na płytki w łazience i dalej żyje, tylko z jedną ryską, a blisko 2 lata go mam. Oby tak dalej, odpukać 
|
O, to mu się chwali! Napisz mi o nim coś więcej plis